Search
Close this search box.

Nog even spieken voor GroenLinks gedeputeerde Mariëtte Pennarts.

Bij Utrechts GL-gedeputeerde en Lijstrekker Mariëtte Pennarts zitten de zeven speerpunten van GroenLinks de voor de verkiezingen van Provinciale Staten 18 maart er nog niet helemaal in.  Over 46 dagen zal dat vast anders zijn. Vrijdag avond 30 januari was zij een van de sprekers tijdens een drukbezochte nieuwjaarsborrel van GroenLinks in het Beauforthuis in Austerlitz. Voor GroenLinks Zeist was dit tevens de startschot van de campagne voor de voor de komende verkiezingen voor zowel Provinciale Staten als het Waterschap de Stichtse Rijnlanden op 18 maart a.s. De aanwezige leden werd gevraagd om zich aan te melden als vrijwilliger voor een of meerder verkiezingsactiviteiten van de partij in Zeist.

Op deze avond hield afdelingvoorzitter Pieter Jan Stokhof zijn nieuwjaarstoespraak, waarin hij o.a. een eerste blik gaf in het strategisch plan 2014 – 2018 van GroenLinks Zeist. Vervolgens kreeg fractievoorzitter Laura Hoogstraten het woord en zei informeerde de aanwezigen over de fractie, de rolveranderingen die hebben plaatsgevonden – zowel voor de fractie in haar nieuwe rol als oppositiepartij. De veranderde taakverdeling binnen de fractie en de ondersteuning van de fractie.  Ze sloot af met benoemen van successen, die het afgelopen jaar geboekt zijn.

Er waren niet alleen leden van GroenLinks ook mensen van buiten de partij waren uitgenodigd op een drankje mee te drinken. Zo waren er vertegenwoordigers van andere politieke partijen en sleutelfiguren binnen het maatschappelijk middenveld van Zeist aanwezig.  

GL-gedeputeerde en Lijstrekker Mariëtte Pennarts spreekt de mensen toe
GL-gedeputeerde en Lijstrekker Mariëtte Pennarts spreekt over de komende verkiezingen
Fractievoorzitter Laura Hoogstraten het woord over de succes van de afgelopen periode
Fractievoorzitter Laura Hoogstraten het woord over de succes van de afgelopen periode
Een drukbezochte nieuwjaarsborrel van GroenLinks
Een drukbezochte nieuwjaarsborrel van GroenLinks

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More