Nog even spieken voor GroenLinks gedeputeerde Mariëtte Pennarts.

Bij Utrechts GL-gedeputeerde en Lijstrekker Mariëtte Pennarts zitten de zeven speerpunten van GroenLinks de voor de verkiezingen van Provinciale Staten 18 maart er nog niet helemaal in.  Over 46 dagen zal dat vast anders zijn. Vrijdag avond 30 januari was zij een van de sprekers tijdens een drukbezochte nieuwjaarsborrel van GroenLinks in het Beauforthuis in Austerlitz. Voor GroenLinks Zeist was dit tevens de startschot van de campagne voor de voor de komende verkiezingen voor zowel Provinciale Staten als het Waterschap de Stichtse Rijnlanden op 18 maart a.s. De aanwezige leden werd gevraagd om zich aan te melden als vrijwilliger voor een of meerder verkiezingsactiviteiten van de partij in Zeist.

Op deze avond hield afdelingvoorzitter Pieter Jan Stokhof zijn nieuwjaarstoespraak, waarin hij o.a. een eerste blik gaf in het strategisch plan 2014 – 2018 van GroenLinks Zeist. Vervolgens kreeg fractievoorzitter Laura Hoogstraten het woord en zei informeerde de aanwezigen over de fractie, de rolveranderingen die hebben plaatsgevonden – zowel voor de fractie in haar nieuwe rol als oppositiepartij. De veranderde taakverdeling binnen de fractie en de ondersteuning van de fractie.  Ze sloot af met benoemen van successen, die het afgelopen jaar geboekt zijn.

Er waren niet alleen leden van GroenLinks ook mensen van buiten de partij waren uitgenodigd op een drankje mee te drinken. Zo waren er vertegenwoordigers van andere politieke partijen en sleutelfiguren binnen het maatschappelijk middenveld van Zeist aanwezig.  

GL-gedeputeerde en Lijstrekker Mariëtte Pennarts spreekt de mensen toe

GL-gedeputeerde en Lijstrekker Mariëtte Pennarts spreekt over de komende verkiezingen

Fractievoorzitter Laura Hoogstraten het woord over de succes van de afgelopen periode

Fractievoorzitter Laura Hoogstraten het woord over de succes van de afgelopen periode

Een drukbezochte nieuwjaarsborrel van GroenLinks

Een drukbezochte nieuwjaarsborrel van GroenLinks

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: