Search
Close this search box.

Gladheid in Utrecht: Auto bijna te water op de Achterdijk in Bunnik

Gladheid vannacht in de provincie Utrecht: Auto bijna te water door gladheid aan de achterdijk 32 in Bunnik Utrecht. OogOpZeist gaat er zeker geen gewoonte van maken om te rapporteren over allerlei kleine ongevallen in de provincie Utrecht.  Ik kwam net terug van het fotograferen van een 40 plusparty in Fort Vechten. Hierbij werd ik bijna overreden door een aantal politie auto’s op weg naar dit ongeval. Toch maar even op mijn P2000 app gekeken. Ben er achteraan gegaan omdat  op 5 minuten van het Fort Vechten was.

Mogelijk heeft de bestuurderletsel opgelopen meer info in de gewone media.

Politie constateert zelf ook dat het wegdek erg glad is.
Auto door je voortuin. Politie constateert zelf ook dat het wegdek erg glad is.
Auto te water door gladheid aan de achterdijk 32 in bunnik Utrecht, Mogelijk heeft de bestuurderletsel opgelopen.
Auto te water door gladheid aan de achterdijk 32 in bunnik Utrecht, Mogelijk heeft de bestuurderletsel opgelopen.
Politie constateert zelf ook dat het wegdek erg glad is.
Politie constateert zelf ook dat het wegdek erg glad is.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More