Search
Close this search box.

Gaspedaal ingetrapt in plaats van het rempedaal.

De senior bestuurder van de blauwe auto moest plotseling remmen op de Bergweg. Omdat de bestuurder voor hem remde. Hierbij trapte hij van schrik het gas in in plaats van het rempedaal. Waarop de auto naar links stuurde. Hij ramde hierbij de net geparkeerde auto zo de stoep op. De klap was zo hard dat de beide auto’s de heg in vlogen. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

De heg in gereden
De heg in gereden

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More