Search
Close this search box.

Hotel Kerckebosch wordt grondig gerenoveerd (fotoserie)

De renovatie van Hotel Kerckebosch is in volle gang. Op dit moment worden vakkundig de niet authentieke elementen van het interieur weg gesloopt. Het oude stuk van het kasteel wordt zoveel mogelijk teruggebracht in zijn oorspronkelijke inrichting. Het Kasteel is in 1904 gebouwd en was oorspronkelijk het buitenhuis van een jonkheer.

Sinds 1976 is dit pand een hotel en beschikt het over 40 luxe hotelkamers, een bistro en een restaurant. In de afgelopen 40 jaar zijn veel aanpassingen gedaan om het te laten voldoen aan de functionele eisen van de bedrijfsvoering van een Hotel Restaurant.

Zowel het interieur als het exterieur worden onder handen genomen. Waarbij allerlei lelijke elementen, zoals pvc dakgoten zullen worden weggewerkt.

Het Hotel Kerckebosch zal niet meer verder gaan als onderdeel van de Hotelketen Bilderberg. De keten vond dat dit hotel na 37 jaar samen te hebben gewerkt, niet meer in hun huidige strategie past. De nieuwe exploitanten zijn Ingmar Sloothaak en Hans van Triest. Zij  hebben nu het kasteel met hotel en restaurant overgenomen.

De planning is om het Hotel in april weer te openen. Een van de onderdelen van het het nieuwe bedrijf zal een Bistoria zijn. Dit is een mix tussen een trattoria en bistro, hier kun je een pure maaltijd met invloeden uit de Mediterrane keuken bestellen. De vergaderfaciliteiten zullen ook verder worden uitgebreid.

Hotel Kerckebosch wordt grondig verbouwd
Hotel Kerckebosch wordt grondig verbouwd

bron: hotel.blog.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More