Search
Close this search box.

Hotel Kerckebosch wordt grondig gerenoveerd (fotoserie)

De renovatie van Hotel Kerckebosch is in volle gang. Op dit moment worden vakkundig de niet authentieke elementen van het interieur weg gesloopt. Het oude stuk van het kasteel wordt zoveel mogelijk teruggebracht in zijn oorspronkelijke inrichting. Het Kasteel is in 1904 gebouwd en was oorspronkelijk het buitenhuis van een jonkheer.

Sinds 1976 is dit pand een hotel en beschikt het over 40 luxe hotelkamers, een bistro en een restaurant. In de afgelopen 40 jaar zijn veel aanpassingen gedaan om het te laten voldoen aan de functionele eisen van de bedrijfsvoering van een Hotel Restaurant.

Zowel het interieur als het exterieur worden onder handen genomen. Waarbij allerlei lelijke elementen, zoals pvc dakgoten zullen worden weggewerkt.

Het Hotel Kerckebosch zal niet meer verder gaan als onderdeel van de Hotelketen Bilderberg. De keten vond dat dit hotel na 37 jaar samen te hebben gewerkt, niet meer in hun huidige strategie past. De nieuwe exploitanten zijn Ingmar Sloothaak en Hans van Triest. Zij  hebben nu het kasteel met hotel en restaurant overgenomen.

De planning is om het Hotel in april weer te openen. Een van de onderdelen van het het nieuwe bedrijf zal een Bistoria zijn. Dit is een mix tussen een trattoria en bistro, hier kun je een pure maaltijd met invloeden uit de Mediterrane keuken bestellen. De vergaderfaciliteiten zullen ook verder worden uitgebreid.

Hotel Kerckebosch wordt grondig verbouwd
Hotel Kerckebosch wordt grondig verbouwd

bron: hotel.blog.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More