Search
Close this search box.

Gemeente Zeist is op wrakken Jacht

In het centrum van Zeist is de gemeente Zeist op wrakken jacht. Fietswrakken wel te verstaan. Heb je bijvoorbeeld op ’t Rond je oude fiets met lekke banden staan. Fietswrakken in het Centrum kunnen, dit gele briefje met de APV 5.1.4. aan hun fiets verwachten. Hierin krijg je 5 dagen de tijd om je fiets te verwijderen. Daarna wordt hij afgevoerd.

Gemeente Zeist is op wrakkenjacht. Fietswrakken in het Centrum kunnen, dit gele briefje met de APV 5.1.4. aan hun fiets verwachten
Gemeente Zeist is op wrakkenjacht. Fietswrakken in het Centrum kunnen, dit gele briefje met de APV 5.1.4. aan hun fiets verwachten
Bij het gemeentehuis hebben de controleurs toch nog een fietswrak  gemist.
Bij het gemeentehuis hebben de controleurs toch nog een fietswrak gemist.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More