Search
Close this search box.

kaakchirurgie in vertrouwde omgeving bij Mondzorgpraktijk Leusink

Vanaf 2015 breidt Mondzorgpraktijk Leusink haar aanbod uit. Naast de reguliere tandheelkunde en implantologie kunnen er nu ook andere kaakchirurgische behandelingen in de praktijk worden verricht.

Tandarts Leusink zijn ervaring is dat verschillende patiënten een behandeling bij de kaakchirurg, zoals een wortelpuntbehandeling of het trekken van een verstandskies, uitstellen. Vaak zijn deze patiënten angstig voor de behandeling of keken ze niet uit naar een ziekenhuisbezoek. De angst zit vaak in het onbekende.

‘Ik wilde deze patiënten graag helpen met een alternatief’ zegt tandarts Leusink. Samen met zijn broer, dokter F. Leusink (kaakchirurg en implantoloog) is hij om tafel gaan zitten. Ze besloten om hun samenwerking voor de implantologie verder uit te breiden.

Al jaren werken de broers op speciaal geplande zaterdagen samen in de praktijk om te implanteren. De praktijk wordt hiervoor speciaal voorbereid. Op deze dagen zal dokter F. Leusink nu ook beschikbaar zijn voor andere chirurgische behandelingen.

Voor de patiënten is het een uitkomst omdat ze nu de expertise kunnen krijgen die ze nodig hebben maar dan wel in een bekende omgeving met hetzelfde vertrouwde team. Ook kunnen ze als altijd terecht met hun vragen, wordt er de tijd voor ze genomen en wordt ook de eventuele nazorg door de eigen tandarts verricht.

In het najaar van 2014 zijn al een aantal patiënten voor chirurgische behandelingen geweest en hun reactie was erg positief.  De eerst volgende behandeldag is zaterdag 14 maart 2015.

Klik hier voor meer informatie over Mondzorgpraktijk Leusink en haar implantologie en kaakchirurgie mogelijkheden.

Mondzorgpraktijk Leusink nu ook voor kaakchirurgische behandelingen
Mondzorgpraktijk Leusink nu ook voor kaakchirurgische behandelingen
Mondzorgpraktijk Leusink nu ook voor kaakchirurgische behandelingen
Mondzorgpraktijk Leusink nu ook voor kaakchirurgische behandelingen
Mondzorgpraktijk Leusink nu ook voor kaakchirurgische behandelingen
Een tevreden klant
Mondzorgpraktijk Leusink nu ook voor kaakchirurgische behandelingen
Het eigen personeel is ook op zaterdag aanwezig

 

Mondzorgpraktijk Leusink nu ook voor kaakchirurgische behandelingen
Mondzorgpraktijk Leusink nu ook voor kaakchirurgische behandelingen

Lees ook ons eerdere item over MondzorgPraktijk Leusink op OogOpZeist: Gaatjes voorkomen door poetsles bij Mondzorgpraktijk Leusink

Mondzorgpraktijk Leusink

Telefoon: 030-6952020
Oude Arnhemseweg 209
3705 BB Zeist

www.tandartsleusink.nl

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More