Opgepast!: U kunt politici in Zeist tegenkomen. (Jacqueline Vaessen, VVD)

Jacqueline Vaessen (rechts), nr.2 voor de VVD, inwoonster van Bilthoven

Op 18 maart zijn er provinciale staten verkiezingen in Nederland. In de aanloop tot deze verkiezingen gaan lokale, provinciale en landelijke politici de straat op om campagne te voeren. Zij zullen u aanspreken om uw stem te winnen voor de verkiezingen op 18 maart.

Afgelopen zaterdagmiddag, tijdens  Valentijnsdag  stond Jacqueline Vaessen  nr.2 voor de VVD op het Belcour met haar locale campagne team voor die middag. De VVD had een levensgrote Valentijnskaart neergezet. Op de kaart konden inwoners en bezoekers van Zeist hun wensen voor het centrum kwijt konden.

De VVD politici konden afgelopen zaterdag zelf ondervinden wat een verschrikkelijk kaal en tochtgat het Emmaplein kan zijn. De pasanten op het Belcour vonden dat dit deel van het centrum , te stenig is  (“er mag veel meer groen bij”) en te saai vinden (“meer terrassen en speelplekken voor kinderen gewenst”). Daarnaast zien mensen graag minder leegstand. Zoals iedere partij ziet de VVD dit graag anders.

Jacqueline Vaessen en haar lokale campagne team

Jacqueline Vaessen en haar lokale campagne team

Bewoners konden hun wensen voor het Belcour opschrijven

Bewoners konden hun wensen voor het Belcour opschrijven

U kunt Jacqueline Vaessen (rechts), nr.2 voor de VVD, inwoonster van Bilthoven aanstaande woensdag ontmoeten tijdens een bijeenkomst van Zakelijk Zeist Onderneemt! in Villa Mooi Zeist, Utrechtseweg 9

Voor Jou Uitgezocht