Search
Close this search box.

Opgepast!: U kunt politici in Zeist tegenkomen. (Jacqueline Vaessen, VVD)

Op 18 maart zijn er provinciale staten verkiezingen in Nederland. In de aanloop tot deze verkiezingen gaan lokale, provinciale en landelijke politici de straat op om campagne te voeren. Zij zullen u aanspreken om uw stem te winnen voor de verkiezingen op 18 maart.

Afgelopen zaterdagmiddag, tijdens  Valentijnsdag  stond Jacqueline Vaessen  nr.2 voor de VVD op het Belcour met haar locale campagne team voor die middag. De VVD had een levensgrote Valentijnskaart neergezet. Op de kaart konden inwoners en bezoekers van Zeist hun wensen voor het centrum kwijt konden.

De VVD politici konden afgelopen zaterdag zelf ondervinden wat een verschrikkelijk kaal en tochtgat het Emmaplein kan zijn. De pasanten op het Belcour vonden dat dit deel van het centrum , te stenig is  (“er mag veel meer groen bij”) en te saai vinden (“meer terrassen en speelplekken voor kinderen gewenst”). Daarnaast zien mensen graag minder leegstand. Zoals iedere partij ziet de VVD dit graag anders.

Jacqueline Vaessen en haar lokale campagne team
Jacqueline Vaessen en haar lokale campagne team
Bewoners konden hun wensen voor het Belcour opschrijven
Bewoners konden hun wensen voor het Belcour opschrijven

U kunt Jacqueline Vaessen (rechts), nr.2 voor de VVD, inwoonster van Bilthoven aanstaande woensdag ontmoeten tijdens een bijeenkomst van Zakelijk Zeist Onderneemt! in Villa Mooi Zeist, Utrechtseweg 9

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More