Search
Close this search box.

GIRLS WANNA HAVE FUN in de Peppel Zeist

Everybody had fun op deze Valentijnsdag met “GIRLS WANNA HAVE FUN” in de Peppel Zeist. De muziek diva’s van de jaren tachtig en negentig gaven een mooie show weg.

Frederique Spigt had het soms moeilijk met het aankomende afscheid van de band
Frederique Spigt had het soms moeilijk met het aankomende afscheid van de band

Wat in 1990 startte als een eenmalige gelegenheidsformatie, is inmiddels uitgegroeid tot een unieke band van niet mis te verstane talenten uit de Nederlandse pop- en rockscene: Girls Wanna Have Fun. Deze ‘all girl’ band doet haar naam alle eer aan: de fun is waar het om draait.

Het resultaat is een altijd energieke, aanstekelijke show met een steeds wisselend thema w.o. Girls in Crime, Girls on Film, Girls go Crazy, Girls in Space, en een gewaagd repertoire van Dietrich tot Queen, van Elvis tot Radiohead.

GIRLS WANNA HAVE FUN:
Monique Klemann, Suzanne Klemann, Frédérique Spigt, Mieke ‘Giga’ Stemerdink, Manuëla Kemp, Lies Schilp, Robbie Schmitz, Inge Bonthond, Neel van der Elst en Janice Williams (vocals). Marianne Stel (toetsen), Dalâl Marouf (gitaar), Joyce Grimes/Phaedra Kwant (bas), Mandy Hopman(drums), Astrid Akse (gitaar en percussie).

Verkorte URL dit bericht: http://wp.me/p4Fzky-1TP

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More