Search
Close this search box.

Het jaar van de geit is ingegaan bij Vol-ledig

Helen IJsselmuiden organiseerde ter gelegenheid van het Chinees Nieuwjaar een feestelijke ochtend met demonstraties en lezingen.  Vol-ledig is een centrum voor Taiji, Qigong, Coaching, Buqi-healing in Zeist, De ochtend begon op de parkeerplaats van het bedrijvencentrum aan de Godfried van Seistlaan 41 met een demonstratie Taiji zwaard.  Wat ogenschijnlijk simpel lijkt heeft Helen met haar leerlingen ongeveer 2 jaar gekost om het vloeiend onder de knie te krijgen.

Na de demonstratie buiten waren er verschillende workshops en demonstraties in de ruimte van Vol-ledig bij Fysie Zorg voor beweging, die aandacht bestede aan Het jaar van de Geit.

Helen doet het zwaard voor
Helen doet het zwaard voor
De beste qigong leerlingen met zwaard
De beste qigong leerlingen met zwaard
qigong demonstratie zonder zwaard
qigong demonstratie zonder zwaard

Qigong (spreek uit: ‘sjie koeng’) is een Chinese bewegingskunst die je energie geeft en die stress vermindert. Met deze bewegingskunst leer je op effectieve wijze afvalstoffen (binqi), ontstaan door emoties en/of verkeerde lichaamshouding, buiten je lichaam te brengen.

Vol-ledig is een centrum voor Taiji, Qigong, Coaching, Buqi-healing in Zeist, Utrecht en Bunnik. Vol-ledig staat voor zelfredzaamheid en een leven vol energie .

Vol-ledig
Helen IJsselmuiden

Boslaan 26
3981 XD Bunnik
welkom@vol-ledig.nl
030-2341912

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More