Het jaar van de geit is ingegaan bij Vol-ledig

Helen IJsselmuiden organiseerde ter gelegenheid van het Chinees Nieuwjaar een feestelijke ochtend met demonstraties en lezingen.  Vol-ledig is een centrum voor Taiji, Qigong, Coaching, Buqi-healing in Zeist, De ochtend begon op de parkeerplaats van het bedrijvencentrum aan de Godfried van Seistlaan 41 met een demonstratie Taiji zwaard.  Wat ogenschijnlijk simpel lijkt heeft Helen met haar leerlingen ongeveer 2 jaar gekost om het vloeiend onder de knie te krijgen.

Na de demonstratie buiten waren er verschillende workshops en demonstraties in de ruimte van Vol-ledig bij Fysie Zorg voor beweging, die aandacht bestede aan Het jaar van de Geit.

Helen doet het zwaard voor

Helen doet het zwaard voor

De beste qigong leerlingen met zwaard

De beste qigong leerlingen met zwaard

qigong demonstratie zonder zwaard

qigong demonstratie zonder zwaard

Qigong (spreek uit: ‘sjie koeng’) is een Chinese bewegingskunst die je energie geeft en die stress vermindert. Met deze bewegingskunst leer je op effectieve wijze afvalstoffen (binqi), ontstaan door emoties en/of verkeerde lichaamshouding, buiten je lichaam te brengen.

Vol-ledig is een centrum voor Taiji, Qigong, Coaching, Buqi-healing in Zeist, Utrecht en Bunnik. Vol-ledig staat voor zelfredzaamheid en een leven vol energie .

Vol-ledig
Helen IJsselmuiden

Boslaan 26
3981 XD Bunnik
welkom@vol-ledig.nl
030-2341912

 

Voor Jou Uitgezocht