Search
Close this search box.

Geocaching op onbekende locatie in …..

Geocaching op onbekende locatie in ….. Wie kent de coordinaten? Roos uit Woerden heeft de cache inmiddels gevonden. Roos is een fanatiek geocacher. Samen met haar vader maakt zij er een lekker dagje van in de bossen rond Zeist.

Binnen 5 minuten nadat Roos en haar vader op weg gingen naar de volgende coordinaten, melde de volgende groep uit Utrecht zich bij deze plek. Op zoek naar de schat.

Roos uit Woerden vind de cache met haar GPS apparaat
Roos uit Woerden vind de cache met haar GPS apparaat
Op zoek naar de volgende cache lokatie
Op zoek naar de volgende cache lokatie

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More