Search
Close this search box.

De laatste loodjes voor Rob van Cafe de Kaketoe

Op weg naar een daverend slotfeest in Cafe de Kaketoe op vrijdag 27 februari. Daarna zal Cafe de Kaketoe verdwijnen. Op de zelfde plaats zal Eetcafe “Bijna Thuis” verder gaan met de nieuwe eigenaar. Rob staat hier op de foto met de nieuwe uitbaters van het Cafe aan de Dahliastraat.

Morgen Donderdag 26 februari is de allerlaatste Kaketoe Bingo avond waar fantastische prijzen te winnen zijn. Op vrijdagavond is het slotfeest met live muziek.

Het Jaap de Jonge Open biljarttoernooi in de Kaketoe
Rob tapt er nog eentje
Drie generaties achter de bar van Cafe de Kaketoe
Drie generaties achter de bar van Cafe de Kaketoe

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More