Search
Close this search box.

Net buiten Zeist: TRANSFERIUM P+R UITHOF

Mensen uit Zeist komen er niet zo vaak. Wij kunnen gewoon vanuit het centrum van Zeist naar Utrecht reizen. We zouden eventueel een klein Zeister transferium kunnen maken bij de Utrechtseweg/ Herman Jordanlaan.

Transferium P+R Uithof,
Klimmuur Transferium P+R Uithof,

Transferium P+R Uithof,

Wachten op de bus
Wachten op de bus

P+R Uithof is gelegen aan de A28. Via afrit 2 rijdt u direct naar parkeergarage De Uithof. P+R Uithof heeft een capaciteit van 2000 plekken en wordt bewaakt. 500 Parkeerplaatsen hebben de functie van P+R. Adres: Universiteitsweg – 3584 CT Utrecht

Transferium P+R Uithof Openingstijden
– 24 uur per dag
– 7 dagen per week.

Transferium P+R Uithof Openbaar Vervoer
Lijn 11 Connexxion rijdt van De Uithof naar het centrum van Utrecht vanaf 6.00 uur in de ochtend tot 01.00 uur ’s nachts. Uitstappen kan o.a. het WKZ, het AZU, Stadsschouwburg, Janskerkhof, Neude en eindstation Utrecht CS. U kunt bij de Uithof ook gebruik maken van OV-fietsen.

Transferium P+R Uithof Tarieven
Parkeren kost € 4,50 per dag of € 5,00 als u ervoor kiest om met het OV naar het centrum van Utrecht of de Universiteit van Utrecht te reizen.

Klimmer op het Transferium P+R Uithof,
Klimmer op het Transferium P+R Uithof,

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More