Search
Close this search box.

Straatnieuws-verkoper Ion: “Goedemiddag meneer!”

Al ruim 10 jaar lang staat Ion uit Moldavië bij de deur van de supermarkt in het winkelcentum in Vollenhoven. Altijd even vriendelijk begroet de verkoper van de Utrechtse daklozenkrant Straatnieuws Utrecht het winkelend publiek. Hij helpt iedereen altijd even hulpvaardig met de boodschappen en hun boodschappenwagen.

In de afgelopen 10 jaar tijd heeft hij vele supermarkt ketens zien komen en gaan. Was zijn oorspronkelijke plek nog voor de deur van een  Groenenwoudt supermarkt. Deze werd overgenomen door Laurus en omgebouwd naar een Kommar. Vervolgens werd het een Super de Boer om nu voor de deur van een Jumbo Supermarkt te staan.

Als het heel koud is mag hij van de Jumbo ook binnen staan.
Als het heel koud is mag hij van de Jumbo ook binnen staan.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More