Search
Close this search box.

Straatnieuws-verkoper Ion: “Goedemiddag meneer!”

Al ruim 10 jaar lang staat Ion uit Moldavië bij de deur van de supermarkt in het winkelcentum in Vollenhoven. Altijd even vriendelijk begroet de verkoper van de Utrechtse daklozenkrant Straatnieuws Utrecht het winkelend publiek. Hij helpt iedereen altijd even hulpvaardig met de boodschappen en hun boodschappenwagen.

In de afgelopen 10 jaar tijd heeft hij vele supermarkt ketens zien komen en gaan. Was zijn oorspronkelijke plek nog voor de deur van een  Groenenwoudt supermarkt. Deze werd overgenomen door Laurus en omgebouwd naar een Kommar. Vervolgens werd het een Super de Boer om nu voor de deur van een Jumbo Supermarkt te staan.

Als het heel koud is mag hij van de Jumbo ook binnen staan.
Als het heel koud is mag hij van de Jumbo ook binnen staan.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More