Straatnieuws-verkoper Ion: “Goedemiddag meneer!”

Ion staat al 10 jaar met zijn straatnieuws voor de deur van de supermarkt in winkelcentrum Vollenhove.

Al ruim 10 jaar lang staat Ion uit Moldavië bij de deur van de supermarkt in het winkelcentum in Vollenhoven. Altijd even vriendelijk begroet de verkoper van de Utrechtse daklozenkrant Straatnieuws Utrecht het winkelend publiek. Hij helpt iedereen altijd even hulpvaardig met de boodschappen en hun boodschappenwagen.

In de afgelopen 10 jaar tijd heeft hij vele supermarkt ketens zien komen en gaan. Was zijn oorspronkelijke plek nog voor de deur van een  Groenenwoudt supermarkt. Deze werd overgenomen door Laurus en omgebouwd naar een Kommar. Vervolgens werd het een Super de Boer om nu voor de deur van een Jumbo Supermarkt te staan.

Als het heel koud is mag hij van de Jumbo ook binnen staan.

Als het heel koud is mag hij van de Jumbo ook binnen staan.

 

Voor Jou Uitgezocht

 • Jacqueline Buurman
  10 maart 2015 op 15:54

  Wat leuk om hem hier tegen te komen op FB. Elk weekend geef ik hem iets, maar gek genoeg heb ik nooit met hem gesproken. Laatst verkrampte zijn gezicht, hij had het koud en had pijn. Dit artikel is voor mij een aanleiding om eens met hem in gesprek te gaan! Even iets over Moldavie opzoeken 😉

 • Thijs Noorhoff
  10 maart 2015 op 15:54

  Groenenwoudt…..Kommar……wie heeft dit in godsnaam geschreven???

 • %d bloggers liken dit: