Search
Close this search box.

De brandweer neemt geen risico bij brandmelding

Tijdens de lunch bij de huisartsenopleiding aan de Karpervijver ging woensdagmiddag het brandalarm af. Door adequaat optreden van  de aanwezigen ontstond er geen gevaar. De melding gebouwbrand kwam wel binnen bij de brandweer. De brandweer stuurde meteen een brandweerwagen. Aangekomen bij de huisartsenopleiding werd vastgesteld dat er niets meer aan de hand was. .De brandweer neemt op dit soort locaties echter geen enkel risico. Daarom wordt ook de nok van het dak even grondig gecontroleerd. Na een kwartiertje kwamen de heren van het uitgerukte team alweer naar buiten.

De brandweer neemt geen risico bij brandmelding bij huisartsenopleiding

De brandweer neemt geen risico bij brandmelding bij huisartsenopleiding.

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More