Search
Close this search box.

De brandweer neemt geen risico bij brandmelding

Tijdens de lunch bij de huisartsenopleiding aan de Karpervijver ging woensdagmiddag het brandalarm af. Door adequaat optreden van  de aanwezigen ontstond er geen gevaar. De melding gebouwbrand kwam wel binnen bij de brandweer. De brandweer stuurde meteen een brandweerwagen. Aangekomen bij de huisartsenopleiding werd vastgesteld dat er niets meer aan de hand was. .De brandweer neemt op dit soort locaties echter geen enkel risico. Daarom wordt ook de nok van het dak even grondig gecontroleerd. Na een kwartiertje kwamen de heren van het uitgerukte team alweer naar buiten.

De brandweer neemt geen risico bij brandmelding bij huisartsenopleiding

De brandweer neemt geen risico bij brandmelding bij huisartsenopleiding.

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More