De brandweer neemt geen risico bij brandmelding

De Brandweer neemt geen risico bij gebouwbrand bij de huisartsenopleiding aan de het broederplein

Tijdens de lunch bij de huisartsenopleiding aan de Karpervijver ging woensdagmiddag het brandalarm af. Door adequaat optreden van  de aanwezigen ontstond er geen gevaar. De melding gebouwbrand kwam wel binnen bij de brandweer. De brandweer stuurde meteen een brandweerwagen. Aangekomen bij de huisartsenopleiding werd vastgesteld dat er niets meer aan de hand was. .De brandweer neemt op dit soort locaties echter geen enkel risico. Daarom wordt ook de nok van het dak even grondig gecontroleerd. Na een kwartiertje kwamen de heren van het uitgerukte team alweer naar buiten.

De brandweer neemt geen risico bij brandmelding bij huisartsenopleiding

De brandweer neemt geen risico bij brandmelding bij huisartsenopleiding.

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

  • Juliet Lebbe
    15 maart 2015 op 09:54

    Linda Westerhout

  • %d bloggers liken dit: