Search
Close this search box.

Samen genieten van de oude dag in Zeist

Hessel & Joke ter Hoeve hebben elkaar in Zeist leren kennen vrijwel op de plek waar ze nu lopen. Samen zijn ze het visplekje van Hessel aan het inspecteren. Meteen komen de verhalen van vroeger los. Over de ijsbaan, die vroeger aan de andere kant van het rietveld op Blikkenburg lag. Ze hebben elkaar niet op de ijsbaan leren kennen. Dat kwam net ietsjes later.

Wel hebben ze samen op verschillende plekken in de regio gewoond. Maar uiteindelijk voelen zij zich toch het meest thuis in Zeist. Waar Joke nu op 300 meter van haar geboorte plek woont.

Samen wandelen ze langs de Blikkenburgerlaan. Ze hebben nog meer te doen vanmiddag.

Samen genieten van een wandeling op de Blikkenburgerlaan
Samen genieten van een wandeling op de Blikkenburgerlaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More