Search
Close this search box.

Frits, Zeistenaar en woningzoekend.

Op het Belcour trof ik Frits geboren in de Dahliastraat in een tijd dat het centrum van Zeist er nog heel anders uitzag. Frits heeft heel wat meegemaakt tijdens zijn leven in Zeist. Het liefst zou hij mij alles  vertellen over vroeger in Zeist. Om zijn biografie op te tekenen is dit echter niet de plek. Frits heeft ook andere zorgen.  Op dit moment zit hij eigenlijk zonder woning. Frits is woningzoekende in Zeist.

Frits woningzoekend
Frits zoekt een woning

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More