Frits, Zeistenaar en woningzoekend.

Frits woningzoekend

Op het Belcour trof ik Frits geboren in de Dahliastraat in een tijd dat het centrum van Zeist er nog heel anders uitzag. Frits heeft heel wat meegemaakt tijdens zijn leven in Zeist. Het liefst zou hij mij alles  vertellen over vroeger in Zeist. Om zijn biografie op te tekenen is dit echter niet de plek. Frits heeft ook andere zorgen.  Op dit moment zit hij eigenlijk zonder woning. Frits is woningzoekende in Zeist.

Frits woningzoekend

Frits zoekt een woning

Voor Jou Uitgezocht

  • Madeline Roemeling
    14 maart 2015 op 10:56

    AAh de beste man die het nodig vond donald duck geluiden naar mij te maken omdat ik door gewrichtsproblemen soms wat moeite heb met lopen. leuke vent joh… ahum

  • Corrie Valkeneer
    14 maart 2015 op 10:56

    Frit heb vroeger bij mij in de straat gewoont