Steun Peter: “Maak een foto van het favoriete Peter’s Pakhuis speelgoed en vertel…”

Naar aanleiding van ons bericht gisteren over het sluiten van Peter’s Pakhuis, komen heel veel steun betuigingen voor Peter bij OogOpZeist.nl binnen. Deze berichten zijn echter voor Peter bestemd. Ik wil ook graag dat ze bij Peter en zijn team terecht komen.

In overleg met zijn vrouw hebben wij de volgende actie bedacht om te zorgen dat Peter zijn steunbetuigingen krijgt. Het gaat hierbij vooral om de mooie herinneringen, de leuke verhalen. Peter is er zelf de man niet naar om te focussen op zijn ziekte en de consequenties daarvan.

Vertel Peter uw verhaal bij zijn speelgoed.

Vertel Peter uw verhaal bij zijn speelgoed.

Maak een foto van het favoriete Peter’s Pakhuis speelgoed met uzelf, uw kind of kleinkind. Vertel waarom dit stuk speelgoed speciaal voor u is of vertel over uw ontmoeting met Peter in zijn winkel. Uw verhaal bij zijn speelgoed.

Print het uit op A4. Breng het vervolgens naar Peter’s Pakhuis of stuur het op naar Peter’s Pakhuis. Het idee is om in de winkel op te vullen met mooie herinneringen aan prachtig speelgoed.

Als u langskomt kunt u meteen mooi speelgoed uitzoeken tijdens de opheffingsuitverkoop

Het adres van Peter’s Pakhuis is:
Voorheuvel 60
3701 JG Zeist

 

Voor Jou Uitgezocht

 • Peter moet zijn Peter's Pakhuis op de Voorheuvel sluiten. Lees waarom! - Oog op Zeist
  15 maart 2015 op 23:24

  […] Uw reacties op OogOpZeist zijn welkom. Wilt U Peter echter direct uw steunbetuiging laten blijken dan kan dit op de volgende manier: Maak een foto van uzelf, uw kinderen of kinderen met het favoriete Peter’s Pakhuis speelgoed e… […]

 • Oogopzeist.nl
  16 maart 2015 op 00:53

  Deel dit bericht zodat er zoveel mogelijk steun betuigingen bij Peter binnenkomen.

 • Marit Bosch
  16 maart 2015 op 07:54

  Cori Tellez

 • Henk van der Ploeg
  16 maart 2015 op 13:54

  Naast Gigamio veel meer kleine leuke doordenkers, leuke spelletjes voor de kids en natuurlijk begon Peter ooit ons enthousiast te maken voor Catan!! Sterkte Peter!

 • Stephanie Steph
  16 maart 2015 op 17:53

  Leuk die ouderwetse speelgoed🎉

 • Annemarie
  16 maart 2015 op 19:46

  Wat een triest bericht. Kom altijd met veel plezier bij je in de winkel! Als ik in de buurt ben van Zeist kom ik met veel plezier bij jullie in de winkel . Probeer gauw een keer weer langs te komen. Grote knuffel voor jullie hond! Hoop dat je hier veel steun aan hebt. Vriendelijke groeten Annemarie van Gelder.

 • Martinet Constant-Becker
  17 maart 2015 op 17:25

  Dit zijn berichten waar je stil van wordt!
  Wat naar dat verschrikkelijk dat deze ziekte zo om zich heen grijpt….we gaan zeker een A4 vullen!!