Search
Close this search box.

Steun Peter: “Maak een foto van het favoriete Peter’s Pakhuis speelgoed en vertel…”

Naar aanleiding van ons bericht gisteren over het sluiten van Peter’s Pakhuis, komen heel veel steun betuigingen voor Peter bij OogOpZeist.nl binnen. Deze berichten zijn echter voor Peter bestemd. Ik wil ook graag dat ze bij Peter en zijn team terecht komen.

In overleg met zijn vrouw hebben wij de volgende actie bedacht om te zorgen dat Peter zijn steunbetuigingen krijgt. Het gaat hierbij vooral om de mooie herinneringen, de leuke verhalen. Peter is er zelf de man niet naar om te focussen op zijn ziekte en de consequenties daarvan.

Vertel Peter uw verhaal bij zijn speelgoed.
Vertel Peter uw verhaal bij zijn speelgoed.

Maak een foto van het favoriete Peter’s Pakhuis speelgoed met uzelf, uw kind of kleinkind. Vertel waarom dit stuk speelgoed speciaal voor u is of vertel over uw ontmoeting met Peter in zijn winkel. Uw verhaal bij zijn speelgoed.

Print het uit op A4. Breng het vervolgens naar Peter’s Pakhuis of stuur het op naar Peter’s Pakhuis. Het idee is om in de winkel op te vullen met mooie herinneringen aan prachtig speelgoed.

Als u langskomt kunt u meteen mooi speelgoed uitzoeken tijdens de opheffingsuitverkoop

Het adres van Peter’s Pakhuis is:
Voorheuvel 60
3701 JG Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More