Search
Close this search box.

Peter moet zijn Peter’s Pakhuis op de Voorheuvel sluiten. Lees waarom!

Peter en zijn Pakhuis heeft uw steun nodig. Juist nu!  Via Facebook ontvingen wij het volgende bericht van Peter van Peter’s Pakhuis op de Voorheuvel in Zeist. Deze bijzondere speelgoedwinkel is een begrip in heel Nederland onder fans van mooi speelgoed. Bij Peter is twee jaar geleden een progressieve spierziekte ALS geconstateerd.

Zaterdagmiddag waren wij bij Peter in zijn Pakhuis. Waar hij nog zoveel mogelijk probeert te zijn. Voor hem is het iedere keer weer een hele tocht uit Driebergen. Zoals Peter zelf zegt: Dan ben je tenminste nog even buiten in de frisse lucht.”  Hij verteld mij graag zijn persoonlijke verhaal, hoewel dat door de snel om zich heen grijpende ziekte al moeilijk gaat. Zijn positieve instelling heeft hij nog steeds niet verloren. Hij kan nog genieten van de bijzondere dingen in het leven, zoals kinderen, die meteen met zijn speelgoed gaan spelen. Ook staat hij nog graag klanten te woord.

Peter staat graag mensen te woord
Peter staat graag mensen te woord

Peter’s Pakhuis gaat sluiten voor de zomer van 2015. Waarom kunt u lezen in de onderstaande mail van Peter, die wij van OogOpZeist integraal overnemen. Hoe kun je Peter steunen? Koop zijn prachtige speelgoed. Kom naar zijn winkel zonder schroom en neem iets moois mee naar huis.

Peter heeft moeten besluiten om zijn winkel  voor de zomer van 2015 te sluiten.  Zeist verliest hiermee een markante ondernemer bekent onder alle ondernemers in de speelgoedbranche. Een man met passie voor het vak en met passie voor het prachtige speelgoed. Een man vol energie en mooie verhalen.

Koop alsjeblieft zijn prachtige spullen, (want hij heeft wat verzameld in de loop der tijd!) je helpt hem ontzettend hiermee.

Hieronder de mail van Peter zelf…. deel dit bericht met velen!
………………………………………………………………………………………

Peter's Pakhuis gaat sluiten. Bij Peter is een progressieve vorm van ALS geconstateerd
Peter van den Bosch

Beste klant van Peter’s Pakhuis,

In 1997 verwezenlijkte ik mijn droom toen ik het hele kleine Peter’s Pakhuis opende in het zijstraatje van de Voorheuvel in Zeist. Na verloop van tijd verhuisde ik naar een iets groter en vervolgens naar het huidige hele grote Pakhuis. Inmiddels is Peter’s Pakhuis een begrip in Zeist en de wijde omgeving.

Ik ben de winkel begonnen omdat ik denk dat er niemand ooit te oud is om te spelen. Mooi en kwalitatief goed speelgoed stimuleert dat spelen. Nog steeds staat de winkel vol met speelgoed, spellen, puzzels, boeken, auto’s, poppen, mineralen en hobby artikelen. Kortom te veel om op te noemen voor jong en oud.

Natuurlijk is het succes van de winkel niet alleen op mijn conto te schrijven. Alle medewerkers hebben de afgelopen jaren zich enorm ingezet voor de ontwikkeling die de winkel heeft doorgemaakt.
Met name het afgelopen jaar was hun inbreng extra groot .

In 2013 werd bij mij de zeer progressieve spierziekte ALS geconstateerd. Ik heb geprobeerd om een goede overnamekandidaat te vinden. Dit is helaas niet gelukt.
Daarom heb ik het moeilijke besluit genomen om het Pakhuis te sluiten. Vóór de zomer gaan de deuren definitief dicht.

Voor die tijd moet het Pakhuis leeggemaakt en opgeruimd worden. Daarom starten we vanaf nu met een grootse opheffiingsuitverkoop. Alle artikelen worden met korting aangeboden. En: op = op.
Ik nodig u van harte uit om in de komende periode de winkel te bezoeken en uw slag te slaan. Laat u vooral niet weerhouden door gevoelens van gêne, integendeel u doet mij en mijn team er een enorm plezier mee wanneer u ons, met familie, vrienden en kennissen helpt de winkel op te ruimen.
Tijdens de opheffingsuitverkoop blijft de klantenkaart geldig en blijft u dus doorsparen voor extra korting.

Tot slot wil ik u als trouwe klanten hartelijk bedanken voor uw regelmatige bezoeken aan de winkel. U heeft er mede voor gezorgd dat Peter’s Pakhuis is geworden wat het nu is.

Met hartelijke groeten,
Peter van den Bosch

Peter vraagt u dit bericht te delen met zoveel mogelijk mensen

Uw reacties op OogOpZeist zijn welkom. Wilt U Peter echter direct uw steunbetuiging laten blijken dan kan dit op de volgende manier: Maak een foto van uzelf, uw kinderen of kinderen met het favoriete Peter’s Pakhuis speelgoed en vertel… Leer meer

Peter's Pakhuis heeft opheffingsuitverkoop
Peter’s Pakhuis heeft opheffingsuitverkoop

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More