Business Event gemeente Zeist – Bloemetje.nl overhandigt het eerste business boeket aan directeur bedrijven Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

Nils Nees van Bloemenboetiek Bloemetje.nl overhandigt het eerste Business Boeket aan Michel Post, directeur bedrijven Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

Het Business Event Zeist zal aanstaande maandag 23 maart plaatsvinden in Hotel Theater Figi. Het eerste business boeket, speciaal gemaakt voor het Business Event gemeente Zeist, werd donderdag 19 maart overhandigd. Nils Nees van Bloemenboetiek Bloemetje.nl overhandigde het boeket aan Michel Post, directeur bedrijven Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Al ruim 40 jaar is Bloemetje.nl, gevestigd aan de Slotlaan 216, een begrip in Zeist voor mooie boeketten en planten van een hoge kwaliteit, tegen een redelijke prijs. Bloemetje.nl verzorgt dit jaar alle boeketten voor het Business Event. Ook zullen zij voor de podiumstukken zorgen die avond. Wilt u het Business Event niet missen, u kunt nog kaarten bestellen via de website: www.businesseventzeist.nl. Voor meer informatie over Bloemenboetiek Bloemetje.nl kunt u terecht op de website: www.bloemetje.nl

Tijdens de de 2e editie van het Business Event Zeist worden in drie verschillende categorieën de ‘Ondernemer van het Jaar’ gekozen. Ook worden de MVO-award, aan het bedrijf dat het meest toonaangevend is geweest op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, en de Rabo Publieksprijs uitgereikt.

Kaartverkoop voor het Business Event 2015

De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt € 47,50 per persoon exclusief BTW. U kunt uw kaarten bestellen via de website van de organisatie: www.businesseventzeist.nl. Het Business Event gemeente Zeist wordt breed ondersteund door hoofdsponsors Rabobank Utrechtse Heuvelrug, gemeente Zeist, businesspartners, Zakelijk Zeist Onderneemt!, VNO-NCW en de Stichting Centrummanagement.

OogOpZeist.nl is online Media Partner  van de Business Award 2015. Wij verzorgen graag de fotografie en de online communicatie voor dit evenement. OogOpZeist verbind graag partijen in de Zeister samenleving om te verbeelden.  Oog Op Zeist is het snelst groeiende online medium van de regio.  OogOpZeist is de eerste van ruim 30 lokale blogs van OogOpNederland.nl.

Nils Nees van Bloemenboetiek Bloemetje.nl overhandigt het eerste Business Boeket aan Michel Post, directeur bedrijven Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

Nils Nees van Bloemenboetiek Bloemetje.nl overhandigt het eerste Business Boeket aan Michel Post, directeur bedrijven Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

Voor Jou Uitgezocht

  • Fam van Ooik
    20 maart 2015 op 09:56

    Volgens mij heet het gewoon nils nees. En is bloemetje de website

  • Ronald de Jong
    21 maart 2015 op 06:18

    Keurige bloemenverkoper in het pak. Kleren maken de man dus iedereen gaat er automatisch vanuit dat de heer links op de foto bankdirecteur is. Het was casual day, vandaar !