Search
Close this search box.

Willem-jan’s Chickies in hun nopjes met nieuwe kar. Klik op de foto om de hele kar te zien.

De hulpvaardige dames zijn helemaal in hun nopjes met de nieuwe kar van Hendriksen Kipspecialiteiten. Kim, Danique en Rienke vinden dit fijn werken. Niet meer op de koude grond. “Zo kunnen we de klanten goed helpen”.

 

De nieuwe kar van Hendirksen Kipspecialiteiten
De nieuwe kar van Hendriksen Kipspecialiteiten
Willem-jan's Chickies op de Markt van Zeist
Willem-jan’s Chickies op de Markt van Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More