Search
Close this search box.

Opmaat naar NLDOET 2015

Traditiegetrouw start NLDOET in Zeist al op de donderdag ochtend voor de twee nationale vrijwilligersdagen met een sportieve ontmoeting tussen sportende ouderen van Rina Teuben en 8ste groep basisschool leerlingen van de Wegwijzer Zeist.

Rina Teuben laat al 25 jaar ouderen bewegen in de kantine van speeltuin vereniging Kindervreugd. Samen met haar energieke dames maakte zij er weer een hele happening van. Jong en oud hadden zo samen veel plezier.

Vandaag vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart is het weer NLDOET in Nederland. Tijdens NLDoet gaan vrijwilligers aan het werk bij tal van maatschappelijke instellingen van groot tot klein. NLDOET is in Zeist ook al jaren een terugkerend fenomeen in de week dat de lente begint. Dit jaar zijn er in onze gemeente bijna 40 NLDOET klussen aangemeld op de site van het Oranje fonds. Nog niet alle zaterdag klussen Een aantal van de Zaterdag klussen zoeken nog vrijwilligers.

Neem hier een kijkje op de site van NLDOET.nl om je alsnog aan te melden voor een van de vele klussen in Zeist.

Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
Rina laat zien hoe het moet
Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
Hoog gaan de handjes
Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
Schouders losmaken
Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
Samen plezier met bewegen en ontmoeten
Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
De groepsfoto
Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
Voor iedere leerling een NLDOET certificaat van MeanderOmnium
Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
Demonstratie voor de leerkracht als toegift

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More