Search
Close this search box.

Opmaat naar NLDOET 2015

Traditiegetrouw start NLDOET in Zeist al op de donderdag ochtend voor de twee nationale vrijwilligersdagen met een sportieve ontmoeting tussen sportende ouderen van Rina Teuben en 8ste groep basisschool leerlingen van de Wegwijzer Zeist.

Rina Teuben laat al 25 jaar ouderen bewegen in de kantine van speeltuin vereniging Kindervreugd. Samen met haar energieke dames maakte zij er weer een hele happening van. Jong en oud hadden zo samen veel plezier.

Vandaag vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart is het weer NLDOET in Nederland. Tijdens NLDoet gaan vrijwilligers aan het werk bij tal van maatschappelijke instellingen van groot tot klein. NLDOET is in Zeist ook al jaren een terugkerend fenomeen in de week dat de lente begint. Dit jaar zijn er in onze gemeente bijna 40 NLDOET klussen aangemeld op de site van het Oranje fonds. Nog niet alle zaterdag klussen Een aantal van de Zaterdag klussen zoeken nog vrijwilligers.

Neem hier een kijkje op de site van NLDOET.nl om je alsnog aan te melden voor een van de vele klussen in Zeist.

Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
Rina laat zien hoe het moet
Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
Hoog gaan de handjes
Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
Schouders losmaken
Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
Samen plezier met bewegen en ontmoeten
Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
De groepsfoto
Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
Voor iedere leerling een NLDOET certificaat van MeanderOmnium
Opmaat naar NLDOET 2015 Samen bewegen Kinderen en Senioren in de Kindervreugd
Demonstratie voor de leerkracht als toegift

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More