Search
Close this search box.

AD clubheld Phoenix Nicolette Grinwis-Bruinsma Zoekt Stemmen!

Stem hier! op  Phoenix AD Clubheld Phoenix Nicolette Grinwis-Bruinsma bij de AD Amateursport Clubhelden verkiezing. 

Het  AD en de Lotto dragen sport een warm hart toe.  Een belangrijke reden voor het algemeen Dagblad en de lotto om deze verkiezing samen te organiseren. Speciaal voor deze actie hebben zij een website adclubheld.nl gemaakt  De landelijke winnaar “verdient” 25.000 Euro voor haar club. Hierbij gaat het om aantal stemmen. Veel stemmen dus!.

Als Nicolette heel veel stemmen krijgt en wint, krijgt Phoenix 25.000 Euro als eerste stap voor de aanleg van een waterveld. Nicolette gaat  niet voor eigen roem, maar lekker geld verdienen voor Phoenix !!

Nicolette Grinwis-Bruinsma ere-lid en al ruim 23 jaar actief bij Phoenix is door SV Phoenix genomineerd om op deze wijze de wedstrijd aan te gaan met andere clubhelden van de amateursport.

De laatste 11 jaar is Nicolette er vooral voor haar mannen van Heren 1. Als manager van Heren 1 zorgt ze ervoor dat alles rondom het Sterrenteam van Phoenix goed geregeld is. Mede door haar bijdrage heeft Heren 1 het afgelopen decennium een seizoen in de overgangsklasse mogen spelen.

In andere functies was zij onder andere actief als bestuurslid (6 jaar), Stichting Accommodatie (5 jaar) en 10 jaar actief in sponsor- en jeugdcommissie. En nu alweer 11 jaar Manager van Heren 1.

Als Nicolette heel veel stemmen krijgt en wint, dan krijgt Phoenix 25.000 Euro als eerste stap voor de aanleg van een waterveld. Dus niet voor eigen roem, maar lekker geld verdienen voor Phoenix !!

Stem op Nicolette, want zonder water sla je een flater.

Oog op Zeist

Kijken wie er nog meer in Zeist genomineerd zijn:  http://www.adclubheld.nl/
(selecteer Zeist en daar vind je de genomineerden staan)

Stem en deel deze boodschap zoveel mogelijk.  

AD Clubheld phoenix Nicolette Grinwis
Clubheld_phoenix_Grinwis

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More