Search
Close this search box.

And the winner is? …………. Het Business Event Zeist

Vanavond wordt het spannend voor 9 Zeister ondernemers. Vanavond is het business event Zeist in Hotel Figi, waarbij in 3 categorieën “De Zeister ondernemers van het jaar”  worden gekozen, Een van de genomineerden mag vanavond  de Rabobank Publieksprijs in ontvangst nemen. De winnaar van de Rabobank publieksprijs wordt gekozen door de bezoekers van het evenement.

De gemeente Zeist initiatiefnemer van Het Business Event Zeist heeft stelt de e MVO-award ter beschikking. Deze wordt uitgereikt aan het bedrijf dat het meest toonaangevend is geweest op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen,

Wie zijn de genomineerden?

Categorie Jonge Ondernemer/Onderneming

RESCUED – Hans Peter Vles en Evelien Preisser

Coöperatief Schoongewoon Zeist-Utrecht UA – Onne de Vries en Gisela Timmermans

Sport Dojo Otoshi –  Gerben Cirkel

Categorie Detailhandel

Wijnhandel Geutjes – Theo Geutjes

Boekhandel Kramer en Van Doorn – Erik en Sandra van Doorn

Sunnycamp Sportwinkel – Ben en Ineke Greeven

Categorie MKB, Industrie en Dienstverlening

ZPH Verpakkingen BV – Ronald Vos  en Wiljo Vos

TandTechniek Zeist –  Ad van Zetten

E-Village – Robert Rebergen

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar deze zijn te verkrijgen via Ondernemersprijs_rabobank_genomineerden

Ondernemersprijs_rabobank_genomineerden

Kaartverkoop voor het Business Event 2015

De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt € 47,50 per persoon exclusief BTW. U kunt uw kaarten bestellen via de website van de organisatie: www.businesseventzeist.nl. Het Business Event gemeente Zeist wordt breed ondersteund door hoofdsponsors Rabobank Utrechtse Heuvelrug, gemeente Zeist, businesspartners, Zakelijk Zeist Onderneemt!, VNO-NCW en de Stichting Centrummanagement.

OogOpZeist.nl is online Media Partner  van de Business Award 2015. Wij verzorgen graag de fotografie en de online communicatie voor dit evenement. OogOpZeist verbind graag partijen in de Zeister samenleving om te verbeelden.  Oog Op Zeist is het snelst groeiende online medium van de regio.  OogOpZeist is de eerste van ruim 30 lokale blogs van OogOpNederland.nl. Wij maken niet alleen de foto’s tijdens dit evenement, Wij zullen ook als eerste medium het nieuws brengen.

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More