Search
Close this search box.

Bouw woningen in Dr.Schaepmanlaan start met symbolische eerste steenlegging

Op donderdag 26 maart hebben de heer Camiel Schuurmans (bestuurder/directeur RKWBV) samen met de burgemeester van Zeist de heer Koos Janssen een gedenksteen onthuld op  Dr. Schaepmanlaan.   Met deze symbolische steenlegging is het startsein gegeven voor de bouw van fase 1.

Deze feestelijke bijeenkomst met bewoners en en genodigden van de RK Woningbouw.

De onthulling was een bijeenkomst voor bewoners en genodigden
De onthulling was een bijeenkomst voor bewoners en genodigden
de onthulling
de onthulling
De burgemeester Koos Janssen en de directeur RK Woningbouw Camiel Schuurmans metselen een steen
De burgemeester Koos Janssen en de directeur RK Woningbouw Camiel Schuurmans metselen een steen

 

De woningen van de Dr. Schaepmanlaan van toen worden teruggebouwd op basis van de oude bouwtekeningen van 1911. Hierdoor worden zelfs originele details van toen (die nooit werkelijk zijn uitgevoerd) nu wel in het ‘nieuwe’ ontwerp meegenomen. De hernieuwbouw zorgt ervoor dat de woningen qua duurzaamheid en indeling weer toekomstbestendig zijn. Resultaat: een schitterend stuk van het centrum van Zeist blijft behouden en wordt verduurzaamd, tevreden bewoners en dito corporatie. Het is een project met oog voor detail zowel op menselijk als bouwkundig niveau. Allemaal sociaal, toen en nu.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More