Search
Close this search box.

De Korenmaat is een bijzondere biologische winkel.

De biologische winkel De Korenmaat is gevestigd op de Dijnselweg 84 a-b te Zeist is een bijzondere natuurvoedingswinkel en een van de pareltjes van Zeist. OogOpZeist.nl nam een kijkje voor u. Dat ze een webwinkel hebben en een boodschappenlijn (030-8080 0388) waar u biologische producten kunt bestellen maakt ze niet bijzonder. Dat soort winkels zijn er wel meer. Dat u uw bestellingen kunt laten bezorgen of afhalen is ook niet uniek.

Natuurvoedingswinkel De Korenmaat
Natuurvoedingswinkel De Korenmaat

Wat de Korenmaat bijzonder maakt is dat zij  in de praktijk proberen een andere economische wind door onze samenleving te laten waaien. Zij hebben een unieke vorm van bedrijfsvoering ontwikkeld. Een fundamenteel andere manier van prijshantering..

Werken op bestelling betekent daadwerkelijk toewerken naar een samenleving waarin consumptie en productie op elkaar afgestemd zijn. Geen onnodige overschotten meer, maar wederzijdse afstemming op wat werkelijk nodig is.

De manier van prijsbepaling is gestoeld op het werk dat de levering van een product daadwerkelijk met zich meebrengt in plaats van wat het de winkelier zou kunnen opleveren. Ons doel is niet winstmaximalisatie maar eenn eerlijke prijs voor eerlijke producten. Een vaste en betrokken klantenkring en een groep toegewijde winkeliers die, gezamenlijk en wederzijds, zorg en verantwoording voor elkaar dragen. dit vanuit het inzicht dat een gezonde economie ontstaat door niet alleen naar je eigen belang, maar ook naar dat van de ander te kijken.

HOE WERKT DE KORENMAAT

Wanneer u op woensdag uw bestelling plaatst, staan uw boodschappen vanaf vrijdag voor u klaar. Op zondag kunt u bestellen voor de dinsdag.
De Korenmaat heeft een uitgebreide bezorgdienst in de regio Zeist. Er wordt veel waarde gehecht aan het persoonlijke contact met iedere individuele klant. Voor meer informatie en om een bestelling te plaatsen kijk op www.dekorenmaat.nl/webshop.

De seizoensgroente uit eigen regio worden per bestelling voorbereid.
De seizoensgroente uit eigen regio worden per bestelling voorbereid.
Bestellingen worden klaargemaakt in de koelcel
Bestellingen worden klaargemaakt in de koelcel
De groene route
De groene route
De bestellingen worden klaargemaakt en de route wordt gemaakt
De bestellingen worden klaargemaakt en de route wordt gemaakt
Op naar de klant iedere dinsdag en vrijdag
Op naar de klant iedere dinsdag en vrijdag

DE KORENMAAT
Dijnselweg 84 a-b

3705 EN Zeist
Boodschappenlijn: 030-8080388
Tel: 030-6990533
Fax: 030-6993154
Email: info@dekorenmaat.nl

dinsdag 16.30 – 20.00 uur
vrijdag 16.30 – 20.00 uur
zaterdag 9.00 – 12.00 uur

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More