Search
Close this search box.

Tweejaarlijkse Talentenjacht De Anton Awards op ksg De Breul (Klik op de foto voor meer beelden)

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart vond de  tweejaarlijkse Talentenjacht “De Anton Awards” plaats ook ksg de Breul. Negentien acts strijden in verschillende categorieen voor de prijzen. De acts zijn heel verschillend zo zijn er een groot aantal Zang acts. Naast dans en instrumentale muziek, waarbij de sommige deelnemers zoals Sarah van Maanen de muziek zelf gecomponeerd  heeft en uitvoert.

Oud conciërge Anton, naamgever van dit evenement genoot zichtbaar van alle jonge talenten. Tijdens de Reunie op 11 april kunnen oud leerlingen Anton ontmoeten en herinneringen ophalen aan eerdere talentenavonden.

Onderdeel van de De Anton Awards is ook  een spetterende modeshow van kleding gemaakt onder leiding van docent Margo Veerkamp! De acts zijn heel verschillend van uitvoering. Het thema “Oud en Nieuw” is voor alle acts de verbindende factor.

De nieuwe rector en tevens juryvoorzitter  de heer ter Laak  zei tijdens de eerste avond:” trots te zijn om rector te mogen zijn op een school waar zoveel talent kan schitteren”.

OOZ__150327_8646_Zeist_Mel_Boas OOZ__150327_8686_Zeist_Mel_Boas OOZ__150327_8730_Zeist_Mel_Boas OOZ__150327_8781_Zeist_Mel_Boas OOZ__150327_8843_Zeist_Mel_Boas OOZ__150327_8897_Zeist_Mel_Boas OOZ__150327_8949_Zeist_Mel_Boas OOZ__150327_9022_Zeist_Mel_Boas OOZ__150327_9090_Zeist_Mel_Boas OOZ__150327_9157_Zeist_Mel_Boas

Alle winnaars op een rij.
Alle winnaars op een rij.

De overige foto’s binnenkort via onze OogOpZeist.nl webshop.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More