Search
Close this search box.

Atelier Walkart groter en mooier

Vrijdag 27 maart  heropenden kaarsenmaakster Mei-Yu Geuskens en burgemeester Koos Janssen Atelier Walkart met het doorknippen van een heel lang kaarslont. OogOpZeist nam voor de opening een kijkje in het nieuwe atelier. De cliënten van Reinaerde, die daar kaarsen maken zijn helemaal verguld met hun nieuwe winkel en werkplaats. Foto opening: Rein Schuurman Slotstadnieuws.nl

Licht en kleurrijk

De winkel van Reinaerde in Zeist heeft een groter assortiment en een mooiere uitstraling gekregen. Het atelier heeft meer werkruimte voor de cliënten. Aan de Slotlaan 24 tegenover het gemeentehuis kon de winkel uitbreiden toen de VVV de overstap naar het stadhuis maakte. Afgelopen weken is er met man en macht gewerkt aan een splinternieuwe zaak die licht, kleurrijk en ruim is.

De nieuwe winkel is veel ruimer
De nieuwe winkel is veel ruimer
De kaarsen makerij heeft ook een facelift gehad.
De kaarsen makerij heeft ook een facelift gehad.

Samen met de buurtbewoners

Burgemeester Janssen was beretrots op zijn Zeister winkel, waar hij graag komt. Trots op de medewerkers die zulke mooie producten maken, maar ook op de samenwerking in de buurt, bijvoorbeeld met naaste buren. Diverse ondernemers maken gebruik van de kaarsen en andere kleurrijke producten die de mensen met een beperking hier maken.

Breder assortiment

Het assortiment is, naast de vele kaarsproducten, uitgebreid met andere producten van Reinaerde zoals papier-machédieren, keramiek, theemutsen en broodmandjes en een aantal duurzame producten van andere bedrijven.

Aanbieding: April extra kaars cadeau
Vanwege de heropening ontvangen alle klanten vanaf 10 euro een bijzondere kaars cadeau.

Reinaerde Atelier Walkart is geopend:
Maandag van 12.00 – 16.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 -14.00 uur

Reinaerde  Atelier Walkart
Slotlaan 24
3701 GL Zeist
Telefoon: 030-6919208
E-mail: atelierwalkart@reinaerde.nl

Reinaerde Atelier Walkart ligt tegenover het Walkart park en het gemeentehuis van Zeist.
www.atelierwalkart.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More