Search
Close this search box.

Geen 1 april grap “ZZP Open Coffee Zeist” bij Flex and Friends

De Zeister Open Coffee maakt op 1 april een doorstart op een nieuwe locatie bij Flex and Friends op ’t Rond in Zeist. ZZPers en flexwerkers zijn vanaf 10:00 welkom op deze flexwerk locatie om een andere flexwerkers te ontmoeten.

Op 1 April 2015 (nee, dit is geen grap!) is er weer een Open Coffee in Zeist en vanaf nu iedere eerste woensdag van de maand bij Flex and Friends !.

Open Coffee Zeist bestaat al ruim 5 jaar en werd tot Januari van dit jaar gehouden bij Woningadviseurs. Janetta Dorsman is tot nu toe de drijvende kracht geweest achter deze netwerkbijeenkomsten en draagt nu het stokje over aan Flex and Friends. Deze maandelijkse koffie-bijeenkomst stelt ondernemers en andere professionals in staat om samen, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij, elkaar te ontmoeten en te spreken.

Ook alle leden van Flex and Friends zijn hiervoor natuurlijk van harte welkom, laat je ons even weten of je dit ook leuk vindt?.

Je bent welkom op 1 April tussen 10.00 en 12.00 uur!.

 

Flex and Friends
Het Rond 5c
3701 HS Zeist
   030 – 80 80 579
   contact@flexandfriends.nl

Openingstijden: ma-vr 08.30-17.30 uur
Receptie open: ma-vr 10.00-17.30 uu

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More