Search
Close this search box.

Paashazen deelde paasknuffels en paaseitjes uit.

Geheel volgens traditie liepen er de zaterdag voor pasen paashazen rond in het centrum van Zeist. Zij deelden paaseitjes uit aan het winkelende publiek in Zeist  namens de winkeliers van het centrum. Wie er om vroeg kon ook een lekkere paashaas knuffel krijgen. Deze jongen was volgens de paashazen hun allergrootste fan gisteren.

Een echte paashaas knuffel
Een echte paashaas knuffel
Ben jij een paashaas?
Ben jij een paashaas?
eitje gescoord en nu?
eitje gescoord en nu?

De paashazen zijn een actie van Leuk in Zeist, die er naar streeft om het winkelen en uitgaan in het centrum aantrekkelijker te maken.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More