Search
Close this search box.

Rabobank UHR verzorgde HockeyClinic voor C&D jeugd op EHCCC 2015 toernooi

Op de eerste dag van het Rabobank  EHCCC 2015 toernooi bij SCHC in Bilthoven was er een Hockey Clinic voor C- en D-Jeugd  uit de regio. De C & Jeugd uit Zeist was hier ook voor uitgenodigd. Zo had SC Phoenix van haar hoofdsponsor Rabobank 45 kaarten voor deze clinics gekregen. De  clinics werden  gegegeven door (oud) internationals en hoofdklasse spelers. Na een super leuke clinic, volgens een de dames uit SCHC MD2, ging iedereen met een goodie bag naar huis. De clinic vond plaats op de startdag van de Europese clubkampioenschappen voor dames (zie www.ehccc2015.com).

balvaardigheid
balvaardigheid
ontwijk de tegenstander
ontwijk de tegenstander
wippertje
wippertje
partijtje doen
partijtje doen
Alle Hockey talentjes
Alle Hockey talentjes

Na de Clinic mochten de hockey talentjes blijven kijken bij de internationale dames hockey wedstrijden op hoog niveau. Bijvoorbeeld de wedstrijd van Den Bosch – Izmaylovo  uit Rusland. De dames uit Den Bosch waren veel te sterk voor het Russische team en wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 9-0 Bij de rust was het nog (3-0)

Het Europese clubkampioenschappen voor dames (zie www.ehccc2015.com)bij SCHC duurt nog tot en met 2de paasdag. Op de laatste dag zijn er in totaal 4 wedstrijden met als klapper om 15:45 de finale tussen SCHC en Den Bosch

Meer informatie www.ehccc2015.com

1-0
1-0
Het eerste feestje
Het eerste feestje

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More