Rabobank UHR verzorgde HockeyClinic voor C&D jeugd op EHCCC 2015 toernooi

Rabobank Hockey Clinic voor C- en D-Jeugd tijdens EHCCC tournooi bij SCHC in Bilthoven

Op de eerste dag van het Rabobank  EHCCC 2015 toernooi bij SCHC in Bilthoven was er een Hockey Clinic voor C- en D-Jeugd  uit de regio. De C & Jeugd uit Zeist was hier ook voor uitgenodigd. Zo had SC Phoenix van haar hoofdsponsor Rabobank 45 kaarten voor deze clinics gekregen. De  clinics werden  gegegeven door (oud) internationals en hoofdklasse spelers. Na een super leuke clinic, volgens een de dames uit SCHC MD2, ging iedereen met een goodie bag naar huis. De clinic vond plaats op de startdag van de Europese clubkampioenschappen voor dames (zie www.ehccc2015.com).

balvaardigheid

balvaardigheid

ontwijk de tegenstander

ontwijk de tegenstander

wippertje

wippertje

partijtje doen

partijtje doen

Alle Hockey talentjes

Alle Hockey talentjes

Na de Clinic mochten de hockey talentjes blijven kijken bij de internationale dames hockey wedstrijden op hoog niveau. Bijvoorbeeld de wedstrijd van Den Bosch – Izmaylovo  uit Rusland. De dames uit Den Bosch waren veel te sterk voor het Russische team en wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 9-0 Bij de rust was het nog (3-0)

Het Europese clubkampioenschappen voor dames (zie www.ehccc2015.com)bij SCHC duurt nog tot en met 2de paasdag. Op de laatste dag zijn er in totaal 4 wedstrijden met als klapper om 15:45 de finale tussen SCHC en Den Bosch

Meer informatie www.ehccc2015.com

1-0

1-0

Het eerste feestje

Het eerste feestje

Voor Jou Uitgezocht