Search
Close this search box.

Kunst en workshopmarkt: Klein Montmartre bij P’Arts Antonlaan 185

Aanstaand weekend, op zaterdag 18 en zondag 19 april organiseert Stichting P’Arts de Kunst en workshop markt: KLEIN MONTMARTRE in hun gebouw aan de Antonlaan. Le petit Monmartre is traditioneel het voorjaar evenement van de kunstenaars van de stichting P’Arts uit Zeist en Den Dolder. Op de kunstmarkt isiedereen beide dagen welkom van 13.00 tot 17.00 uur. Dit jaar staat de kunstmarkt in het teken van de mode.

Kunstenaars van P'arts bereiden Klein Montma
Kunstenaars van P’arts bereidenKlein Montmartre kunstmarkt voor

Zowel binnen als buiten zijn er activiteiten voor jong en oud. Iedere bezoeker kan gratis deelnemen aan verschillende workshops (o.a. werken met pastel……..) en er zal gedemonstreerd worden met tekenen, schilderen, klei, speksteen……. Met klei kun je je eigen droomkasteel bouwen. Speciale aandacht zal er zijn voor de portretschilders. Zij demonstreren en maken voor een klein bedrag een heus portret. In de galerie is een speciale ruimte om zelf silhouet-portretten te maken.

In het kader van het thema van het januari-evenement zal in de galerie een nieuwe expositie te zien zijn met als thema ‘MODE’.  De modellen van couturière Sonja van Oudheusden (Steijnlaan)  zullen weer te zien zijn en zij zullen op zaterdag 14.00 uur worden uitgenodigd de werken te onthullen die zijn gemaakt door de kunstenaars van P’Arts. Bezoekers en belangstellenden worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Deelname aan alle activiteiten is gratis evenals het parkeren op ons eigen terrein.

–  Live demonstraties van bijzondere kunsttechnieken (boetseren, hakken in steen e.d.).
–  Inspirerende expositie, binnen het thema mode, van werk van kunstenaars die aan P’Arts verbonden zijn.
–  Verschillende workshops door kunstenaars waarop vrij ingetekend kan worden.
–  Heerlijke hapjes en drankjes.
–  Muziek om het geheel luister bij te zetten.

Op www.stichtingparts.nl vind u informatie over exposities en kunstenaars


stichting P’Arts

locaties:
Antonlaan 185 Zeist
Dolderseweg 164 Den Dolder

Postbus 529, 3700 AM Zeist
secretaris@stichtingparts.nl

P’Arts biedt ruimte om:
Kunst te kijken een grote, vrij toegankelijke expositieruimte. Kunst te maken ateliers in Zeist en Den Dolder voor 35 professionele kunstenaars. Kunst te kopen het werk is rechtstreeks bij kunstenaars te koop. Kunst te leren kunstenaars geven cursussen en workshops.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More