Search
Close this search box.

Bakker Albert Bakt de grootste. (Heel Zeist bakt voor de voedselbank)

HEEL ZEIST BAKT……APPELTAART’. ter gelegenheid van de opening van het nieuwe distributiecentrum van de voedselbank.  De Voedselbank Zeist riep alle inwoners van Zeist op om 11 april een zelfgebakken appeltaart mee te brengen naar de opening van de voedselbank. Aan deze oproep hebben de Zeistenaren in grote getallen gehoor gegeven. Als vanaf een uur of 11 werden er taarten gebracht.

In de rij om appeltaarten te komen brengen
In de rij om appeltaarten te komen brengen
Heel Zeist bakt appeltaart
Heel Zeist bakt appeltaart

Tussen 1 en 2 uur was  de officiële opening van het distributiecentrum. Voor de openingshandeling bracht Zeister Bakker Albert de grootste taart van Zeist. Oprichter van de Voedselbank Zeist Graas Teuben en wethouder Varkevisser van de gemeente Zeist sneden, na een lange speech, samen de taart aan.

De aangebrachte appeltaarten worden gedistribueerd onder de mensen die een voedselpakket van de voedselbank ontvangen.

 

De mega taart wordt binnengedragen door bakker Albert en Wethouder Varkenvisser
De mega taart wordt binnengedragen door bakker Albert en Wethouder Varkenvisser

Opening van het distributiecentrum van de voedselbank van Renesseweg in de oude brandweerkazerne

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More