Search
Close this search box.

“Aandeel-in-elkaar” vrijwilligersmarkt voor medewerkers van Rabobank Utrechtse Heuvelrug

Medewerkers van Rabobank Utrechtse Heuvelrug gaan tussen 1 juni en 5 juni massaal aan de slag als vrijwilliger bij 11 maatschappelijke organisaties in de regio. Vandaag waren de organisaties te gast op het hoofdkantoor van de bank aan de Utrechtseweg in Zeist en presenteerden daar hun activiteit.

Directievoorzitter at Rabobank Utrechtse Heuvelrug Migchel Dirksen liet zich informeren door alle organisaties, die aanwezig waren. Uiteindelijk Migchel ervoor om te helpen bij het organiseren van de bingo bij een van de zorginstellingen.

Directievoorzitter at Rabobank Utrechtse Heuvelrug Migchel Dirksen liet zich informeren door alle organisaties
Directievoorzitter at Rabobank Utrechtse Heuvelrug Migchel Dirksen liet zich informeren door alle organisaties

Medewerkers tekenden zich enthousiast in. Een greep uit de aangeboden activiteiten: wandelen met ouderen, zitvolleyballen, tuinklussen, activiteiten met dieren en kinderen, koken, bingoën en klussen.

Medewerkers tekende enthousiast in op de verschillende projecten
Medewerkers tekende enthousiast in op de verschillende projecten

De stichtingen waar de bankmedewerkers aan de slag gaan, zijn  Intermezzo , Knuffelweide, Lievegoed , Accolade, Karijn, Kwinten , Bartjens, Bilthuysen, Warande en Youké . De activiteiten zijn tot stand gekomen i.s.m. Samen voor Zeist en Samen voor de Bilt en worden allemaal uitgevoerd tijdens de Aandeel-in-elkaar-week tussen 1 en 5 juni.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More