De trend van 2015 in Zeist authentiek eten aan de straat.

In Zeist zien we steeds meer eetkarretjes langs de weg bij winkelcentra en bijvoorbeeld op de markt.  Kende Zeist al eerder Bram’s pannekoeken, Bolletje bolletje Authentiek Italiaans Ijs, Vespressi koffie die aan de weg hun  voedsel verkochten. Sinds kort kan er ook authentiek Indonesch gegeten worden bij Dapur Cinta. De indonesier Edison Knappstein gaan op pad met hun speciaal aangepaste traditionele bakfiets.

Onder de naam Dapur Cinta verkoopt hij authentieke gerechten van de javaanse en sumatraanse keuken. Hiervoor gebruiken zij alleen de beste producten. Edison en zijn vrouw Susana maken alles zelf in hun eigen keuken. Hun gezamenlijke liefde is de liefde voor de keuken. De betekenis van Dapur Cinta.

meer weten van Dapur Cinta  0615342022

De authentieke Indonesische loempia's van Edison

De authentieke Indonesische loempia’s van Edison

Voor Jou Uitgezocht