Search
Close this search box.

De trend van 2015 in Zeist authentiek eten aan de straat.

In Zeist zien we steeds meer eetkarretjes langs de weg bij winkelcentra en bijvoorbeeld op de markt.  Kende Zeist al eerder Bram’s pannekoeken, Bolletje bolletje Authentiek Italiaans Ijs, Vespressi koffie die aan de weg hun  voedsel verkochten. Sinds kort kan er ook authentiek Indonesch gegeten worden bij Dapur Cinta. De indonesier Edison Knappstein gaan op pad met hun speciaal aangepaste traditionele bakfiets.

Onder de naam Dapur Cinta verkoopt hij authentieke gerechten van de javaanse en sumatraanse keuken. Hiervoor gebruiken zij alleen de beste producten. Edison en zijn vrouw Susana maken alles zelf in hun eigen keuken. Hun gezamenlijke liefde is de liefde voor de keuken. De betekenis van Dapur Cinta.

meer weten van Dapur Cinta  0615342022

De authentieke Indonesische loempia's van Edison
De authentieke Indonesische loempia’s van Edison

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More