Search
Close this search box.

Kunstenares Elzelien Jansen eindelijk naar buiten met haar cursisten

Op de nieuwe P’Arts lokatie in den Dolder gaan de cursisten van Elzelien Jansen voor het eerst buiten aan het werk in de bosrijke omgeving van de Willem Arntsz Hoeve op het terrein van Altrecht. Ezelien maakt zelf verschillende vormen van kunst vanuit haar nieuwe atelier. Daarnaast geeft Atelier EJ  verschillende cursussen en workshops in beeldhouwen, boetseren, tekenen  schilderen.

Meer informatie over Elzelien en haar werk is te vinden op haar website Atelier EJ.  Dit weekend is  Ezelien een van de beeldend kunstenaars op de voorjaars kunst en workshopmarkt Klein Montmartre op de Antonlaan in Zeist.

Op het terrein van Altrecht (Willem Arntsz Hoeve) is Stichting P’Arts de tijdelijke gebruiker van een aantal panden in het kader van leegstandsbeheer. Het gaat om de Linnenkamer, Ketelhuis en de Gehoorzaal. In totaal zijn er 13 ateliers. De Gehoorzaal is als expositieruimte beschikbaar. De kunstenaars hadden hiervoor een atelier in het P’arts gebouw op de Antonlaan 185 in Zeist.

Dit weekend hebben verschillende kunstenaars van P’ Arts hun voorjaars kunst en workshopmarkt Klein Montmartre waar u kunt kijken of gratis meedoen bij verschillende workshops.

Genieten van werken in het zonnetje
Genieten van werken in het zonnetje

 

Op het terrein van Altrecht (Willem Arntsz Hoeve) is Stichting P’Arts de tijdelijke gebruiker van een aantal panden in het kader van leegstandsbeheer. Het gaat om de Linnenkamer, Ketelhuis en de Gehoorzaal. In totaal zijn er 13 ateliers. De Gehoorzaal is als expositieruimte beschikbaar.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More