Kunstenares Elzelien Jansen eindelijk naar buiten met haar cursisten

speksteen bewerken in het bos

Op de nieuwe P’Arts lokatie in den Dolder gaan de cursisten van Elzelien Jansen voor het eerst buiten aan het werk in de bosrijke omgeving van de Willem Arntsz Hoeve op het terrein van Altrecht. Ezelien maakt zelf verschillende vormen van kunst vanuit haar nieuwe atelier. Daarnaast geeft Atelier EJ  verschillende cursussen en workshops in beeldhouwen, boetseren, tekenen  schilderen.

Meer informatie over Elzelien en haar werk is te vinden op haar website Atelier EJ.  Dit weekend is  Ezelien een van de beeldend kunstenaars op de voorjaars kunst en workshopmarkt Klein Montmartre op de Antonlaan in Zeist.

Op het terrein van Altrecht (Willem Arntsz Hoeve) is Stichting P’Arts de tijdelijke gebruiker van een aantal panden in het kader van leegstandsbeheer. Het gaat om de Linnenkamer, Ketelhuis en de Gehoorzaal. In totaal zijn er 13 ateliers. De Gehoorzaal is als expositieruimte beschikbaar. De kunstenaars hadden hiervoor een atelier in het P’arts gebouw op de Antonlaan 185 in Zeist.

Dit weekend hebben verschillende kunstenaars van P’ Arts hun voorjaars kunst en workshopmarkt Klein Montmartre waar u kunt kijken of gratis meedoen bij verschillende workshops.

Genieten van werken in het zonnetje

Genieten van werken in het zonnetje

 

Op het terrein van Altrecht (Willem Arntsz Hoeve) is Stichting P’Arts de tijdelijke gebruiker van een aantal panden in het kader van leegstandsbeheer. Het gaat om de Linnenkamer, Ketelhuis en de Gehoorzaal. In totaal zijn er 13 ateliers. De Gehoorzaal is als expositieruimte beschikbaar.

 

Voor Jou Uitgezocht

  • Koosje
    17 april 2015 op 16:43

    Hoi Elzelien, wat leuk dat ik wat van je zie. De gevelsteen die ik toen gemaakt heb samen met mijn schoondochter is er nog steeds. Succes verder! Groetjes Koosje (klomp) Steenveld