Oud-klasgenoten treffen elkaar bij de reünie van ksg de Breul (Klik op de foto voor een beeldverslag)

Zaterdag 11 april vulde de gangen en lokale van ksg de Breul zich met ruim 1000 oud leerlingen en oude docenten. Tijdens de reünie van ksg de Breul troffen veel oud klas en jaargenoten elkaar om oude herinneringen op te halen over hun schooltijd. De overige foto’s kunt u bekijken op de Reünie Facebookpagina van de Breul

Door verschillende oud docenten werden er gastlessen gegeven. Zo konden de reünisten weer ophalen, hoe saai en slaap verwekkend een wiskunde les over priemgetallen ook al weer was. Maar ook het plezier van het zingen van franse chansons bracht vervlogen tijden weer voor even terug in de herinnering.

In de gymzaal was een groot school cafe ingericht hier waren verschillende optredens van bands en DJ’s. De organisatie kijkt met veel plezier terug op een zeer geslaagde reünie, waarbij zoveel oud leerlingen de school weer bezochten.

Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist

 

De overige foto’s op de Reünie facebookpagina van de Breul

Voor Jou Uitgezocht

 • Naudjan Peters
  16 april 2015 op 09:53

  David?!

 • David Kuijlenburg
  16 april 2015 op 10:54

  Nee dat ben ik niet!

 • Lise Hock
  16 april 2015 op 15:53

  Sta je toch mooi in beeld jelle

 • Jelle Gulmans
  16 april 2015 op 16:54

  Ow nooooo

 • Jelle Gulmans
  16 april 2015 op 16:54

  En we dachten al… awkward… he Lotte?

 • Sarah Verroen
  16 april 2015 op 16:54

  Lotte Jelle

 • Lotte Ramondt
  16 april 2015 op 17:53

  Haha! Dus wij zijn de leukste foto? 😀

 • Michiel Tersteege
  16 april 2015 op 19:53

  Jan Duiverman

 • Simone van Schaik
  16 april 2015 op 21:53

  Tja ik wist niet eens dat er een reunie was, en ik fiets nu al bijna 28 jaar bijna dagelijks langs de school