Search
Close this search box.

Oud-klasgenoten treffen elkaar bij de reünie van ksg de Breul (Klik op de foto voor een beeldverslag)

Zaterdag 11 april vulde de gangen en lokale van ksg de Breul zich met ruim 1000 oud leerlingen en oude docenten. Tijdens de reünie van ksg de Breul troffen veel oud klas en jaargenoten elkaar om oude herinneringen op te halen over hun schooltijd. De overige foto’s kunt u bekijken op de Reünie Facebookpagina van de Breul

Door verschillende oud docenten werden er gastlessen gegeven. Zo konden de reünisten weer ophalen, hoe saai en slaap verwekkend een wiskunde les over priemgetallen ook al weer was. Maar ook het plezier van het zingen van franse chansons bracht vervlogen tijden weer voor even terug in de herinnering.

In de gymzaal was een groot school cafe ingericht hier waren verschillende optredens van bands en DJ’s. De organisatie kijkt met veel plezier terug op een zeer geslaagde reünie, waarbij zoveel oud leerlingen de school weer bezochten.

Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist Reunie van Ksg de Breul, Zeist

 

De overige foto’s op de Reünie facebookpagina van de Breul

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More