Mode kunstwerken onthult op Klein Montmartre

Tijdens de opening van de 2 daagse de Kunst en workshop markt: KLEIN MONTMARTRE hebben de geportretteerde de werken onthult. De kunstwerken zijn gemaakt geïnspireerd op een modeshow met kleding van Sonja van Opheusden. Vooral de middelbare scholiere Liselotte Becking was erg populair bij de P’arts kunstenaars. Zij is in verschillende werken geportretteerd. Ook couturière Sonja van Oudheusden van Isabella Couture (Steijnlaan) was een populair onderwerp.

OOZ__150418_7677_Zeist_Mel_BoasHet kleine zusje van Liselotte vond dat zij niet kon achterblijven en maakte meteen gebruik van de mogelijkheid om haar portret geschilderd te krijgen. Verschillende kunstenaar zijn ook op zondag live aan het werk.

Zowel binnen als buiten zijn er activiteiten voor jong en oud. Iedere bezoeker kan gratis deelnemen aan verschillende workshops (o.a. werken met pastel……..) en er zal gedemonstreerd worden met tekenen, schilderen, klei, speksteen……. Met klei kun je je eigen droomkasteel bouwen. Speciale aandacht zal er zijn voor de portretschilders. Zij demonstreren en maken voor een klein bedrag een heus portret. In de galerie is een speciale ruimte om zelf silhouet-portretten te maken.

In het kader van het thema van het januari-evenement zal in de galerie een nieuwe expositie te zien zijn met als thema ‘MODE’. De modellen van couturière Sonja van Oudheusden (Steijnlaan) zullen weer te zien zijn en zij zullen op zaterdag 14.00 uur worden uitgenodigd de werken te onthullen die zijn gemaakt door de kunstenaars van P’Arts. Bezoekers en belangstellenden worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Deelname aan alle activiteiten is gratis evenals het parkeren op ons eigen terrein.

– Live demonstraties van bijzondere kunsttechnieken (boetseren, hakken in steen e.d.).
– Inspirerende expositie, binnen het thema mode, van werk van kunstenaars die aan P’Arts verbonden zijn.
– Verschillende workshops door kunstenaars waarop vrij ingetekend kan worden.
– Heerlijke hapjes en drankjes.
– Muziek om het geheel luister bij te zetten.

OOZ__150418_7534_Zeist_Mel_Boas OOZ__150418_7554_Zeist_Mel_Boas OOZ__150418_7575_Zeist_Mel_Boas OOZ__150418_7596_Zeist_Mel_Boas OOZ__150418_7632_Zeist_Mel_BoasOp www.stichtingparts.nl vind u informatie over exposities en kunstenaars


stichting P’Arts

locaties:
Antonlaan 185 Zeist
Dolderseweg 164 Den Dolder

Postbus 529, 3700 AM Zeist
secretaris@stichtingparts.nl

P’Arts biedt ruimte om:
Kunst te kijken een grote, vrij toegankelijke expositieruimte. Kunst te maken ateliers in Zeist en Den Dolder voor 35 professionele kunstenaars. Kunst te kopen het werk is rechtstreeks bij kunstenaars te koop. Kunst te leren kunstenaars geven cursussen en workshops.

Voor Jou Uitgezocht