Search
Close this search box.

“School’s Out” Eindexamenstunt KSG de Breul

Vrijdag 17 april was voor de meeste eindexamen leerlingen van de middelbare scholen de laatste officiële schooldag . Op de Breul wordt dit gevierd met met een door de leerlingen zelf georganiseerde eindexamenstunt. Tijdens het Cirque Du Freak werd door de leerlingen op ludieke wijze wraak wordt genomen op docenten.

Bij deze scholengemeenschap was de sfeer uitstekend. Verschillende docenten hadden zich net zo als leerlingen uitgedost in een soort Halloween outfit. Voor de meeste leerlingen breekt nu de zware tijd aan van het voorbereiden op hun eindexamen. Het Centraal Schriftelijk begint op 11 mei.

Alle foto’s bekijken kan hier

 

OOZ__150417_5482_Zeist_Mel_Boas OOZ__150417_5200_Zeist_Mel_Boas OOZ__150417_5104_Zeist_Mel_Boas OOZ__150417_5142_Zeist_Mel_Boas OOZ__150417_5548_Zeist_Mel_Boas OOZ__150417_5446_Zeist_Mel_Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More