Search
Close this search box.

Turkse Moskee organiseert Kermes

Eyup Sultan Camii Moskee had iedereen in Zeist het afgelopen weekend uitgenodigd voor hun jaarlijkse bazaar. De organisatie van de bazaar kijkt tevreden terug op een geslaagd weekend.

“In het weekend van 18 en 19 april vond de jaarlijkse bazaar van de Turkse moskee plaats. Gedurende deze dagen kregen de Zeistenaren de kans om kennis te maken met de Turkse keuken en tevens de islam. Er werden dan ook ter plekke hapjes en gerechten klaargemaakt.  Tijdens dit weekend vonden er ook diverse rondleidingen door de moskee plaats. Hierbij kregen de bezoekers de mogelijkheid om hun vragen te stellen over de islam en de functie van de moskee in onze samenleving. Deze rondleidingen leidden tot leuke en diepgaande gesprekken over de verschillende religies. Iedereen was het er dan ook over eens dat we te allen tijde met elkaar in dialoog moeten blijven. Al met al kijken wij terug naar een geslaagde bazaar welke heeft bijgedragen aan de binding van de Zeistenaren.”

 

OOZ__150419_8055_Zeist_Mel_Boas OOZ__150419_8036_Zeist_Mel_Boas OOZ__150419_8025_Zeist_Mel_Boas OOZ__150419_8022_Zeist_Mel_Boas OOZ__150419_7998_Zeist_Mel_Boas OOZ__150419_7982_Zeist_Mel_Boas

Eyup Sultan Moskee Zeist
Cornelis Vlotlaan 23, 3705 RA Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More