Search
Close this search box.

Koningspelen voor Zeister basisschool leerlingen

Op verschillende plaatsen in Zeist werden er vrijdag 24 april  Koningspelen gehouden door de basis scholen in Zeist. Verschillende basisscholen organiseerden zelf de Koningspelen op hun eigen schoolplein. De Kerckebosch school liet de kinderen een prestatieloop lopen. De eerste en tweede groepers van liepen hun rondjes op het schoolplein. De bovenbouwers mochten hun rondjes op het ernaast gelegen terrein doen.

Rondjes op het schoolplein
Rondjes op het schoolplein
Prestatieloop op de Kerckebosch school
Prestatieloop op de Kerckebosch school
Prestatieloop op de Kerckebosch school
Prestatieloop op de Kerckebosch school

 

Andere scholen lieten de kinderen deelnemen aan de Koningspelen bij Dijnselburg. Zowel in de sporthal als bij het zwembad Dijnselburg namen ruim 1500 leerlingen deel aan de door Sportservice Zeist organiseerde hier de koningspelen. , die werden georganiseerd door Sportservice Zeist.

Het is voor de derde keer dat  Sportservice Zeist in opdracht van de gemeente Zeist  de Koningsspelen organiseert. Of er volgend jaar weer koningspelen zijn is nog niet besloten. In ieder geval is het dan tijd voor nieuwe Koningspelen T-shirts

OOZ__150424_9517_Zeist_Mel_Boas OOZ__150424_9500_Zeist_Mel_Boas OOZ__150424_9598_Zeist_Mel_Boas OOZ__150424_9691_Zeist_Mel_Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More