Panorama Koningsdag in Zeist

Kinder vrijmarkt op het Belcour

Koningsdag in Zeist was gisteren geheel volgens traditie met alle onderdelen, die je van een Zeister Koningsdag mag verwachten. Om 9:00 werd er gestart met de aubade voor het raadhuis. Op dat moment startte ook de vrijmarkt  voor kinderen op het marktplein en het Belcour. Het panorama koningsdag  laat de bedrijvigheid op het belcour prachtig zien.

Op een rustige slotlaan was het heerlijk terrasjesweer bij onder andere het Pastalokaal en de Reünie. Je kon ook lekker feesten bij Pandarve in de Alegro tuin en bij de Koets Open Air op de 2de Hogeweg. OogOpZeist maakte van al deze evenementen gisteren een beeldverslag. Deze worden in losse items gepubliceerd.

Voor Jou Uitgezocht

 • Jacq
  28 april 2015 op 15:45

  Ik was nog een beetje in de veronderstelling dat Zeist nog een beetje beschaving had op het gebied van decibellen! De muziek ( de beat) was zo verschrikkelijk hard en die mensen waren zo grof aan het brallen door die microfoon! Is er geen afspraak met de gemeente over de toegestane decibellen ?
  De harmonie voor het gemeentehuis werd er volkomen door overstemd !
  Het was daardoor niet gezellig in het dorp, wel voor het gemeentehuis.

 • Ronald de Jong
  28 april 2015 op 17:36

  Geheel met Jacq eens. In plaats van boenka boenka meer melodische muziek met herkenbare klanken of volksmuziek. Desnoods de klompendans. Flamenco mag van mij ook. Maar wat een kolere herrie werd er geproduceerd. Waarschijnlijk is de insteek geweest iedereen boven de 50 jaar uit het dorp te jagen. De enige plek die nog enigszins prettig was om te vertoeven was in de omgeving Het Rond. Graag volgend jaar minder decibels en meer kwaliteit.