Zaterdag 9 mei: Spelletjesmiddag voor Peter van Peter’s pakhuis (Lees waarom)

Peter’s Pakhuis zal eind mei zijn deuren gaan sluiten. Dat laten wij niet ongemerkt voorbij gaan. Voor Peter is het vooral leuk om al zijn oude en jonge klanten te zien spelen met zijn speelgoed. Volgens Peter ben je namelijk nooit te oud om te spelen. Bij Peter is twee jaargeleden een progressieve vorm van de spierziekte ALS geconstateerd. Zijn verhaal leet u hier:  Peter heeft  ALS

Verschillende Zeister ondernemers hebben – in overleg Peter en Gaya van den Bosch – het initiatief genomen om Peter’s Speel- en Spelletjesmiddag te organiseren. Op zaterdag 9 mei van13.00- 16.00 uur wordt Peter’s Speel- en Spelletjesmiddag voor Peter georganiseerd in en om Galerie Kortom op de Voorheuvel 48 in Zeist, dit is direct naast Peter’s Pakhuis. Tom Gijsen van Galerie Kortom heeft voor deze middag zijn ruimte ter beschikking gesteld.

Om er een echt feest van te maken hebben de volgende bakkers taart ter beschikking gesteld HEMA Zeist, Bakker Neplenbroek, Bakker Albert, Bakkerij van Barneveld. Dapur Cinta, Monterosse Zeist en de Bio Basis,  verzorgen allemaal authentieke hapjes voor €1,–.  Vespressi staat er met bolletje bolletje ijs en poffertjes.

Onder het genot van een kop koffie, thee of limonade kunnen op deze middag diverse spellen worden gespeeld onder leiding van White Goblin Games en zal een ballonnenwedstrijd worden gehouden. Kinderen kunnen steppen of op het springkussen van Vespressi.nl

Gaya, de vrouw van Peter, en zijn dochter Maartje doen op 6 september mee aan de Amsterdam City Swim om geld in te zamelen voor het onderzoek naar de ziekte ALS. U kunt hen steunen door te doneren op hun persoonlijke donatie pagina’s. Donatie pagina Gaya, Donatie pagina Maartje.
http://www.amsterdamcityswim.nl/deelnemer/gayavandenbosch-vanwijnen/

Tijdens de spelletjesmiddag zelf zamelen wij ook geld in; onder andere via de loterij en door het bestellen de foto met uw met uw favoriete stuk Peter’s pakhuis speelgoed.

Het zal een gezellige drukte worden en misschien moet je voor de foto even wachten. U kunt zich aanmelden voor deze dag op: AANMELDEN VOOR PETER’S SPEEL EN SPELLETJES MIDDAG 

Bij peter mocht je altijd een spelletje proberen

Bij peter mocht je altijd een spelletje proberen

Kortom, wij zien je graag op zaterdagmiddag 9 mei op de Voorheuvel.
Peter zal er, samen met zijn gezin, ook zijn.


Peter’s Pakhuis Spelletjes Middag wordt mogelijk gemaakt door de volgende ondernemers:.

[two_first]
HEMA Zeist
Bakker Neplenbroek
Bakker Albert
Bakkerij van Barneveld
Galerie Kortom
Monterosso Zeist
White Goblin Games
Rodemond Optiek
White Goblin Games
Centrum management Zeist
Gemeente Zeist[/two_first][two_second]
De Bio Basis
ZPH verpakkingen
OogopZeist.nl
Customerview.nl
Dapur Cinta
ABC ballonnen
Vespressi.nl
Wijnhandel Geutjes?
[/two_second]

Langzamerhand wordt de winkel steeds leger

Langzamerhand wordt de winkel steeds leger

Voor Jou Uitgezocht

 • Renate van Zelst
  3 mei 2015 op 20:53

  Erg bijzonder…. Ik hoop dat heel Zeist komt doneren ….ik zeker..

 • Oma van den Brink
  3 mei 2015 op 21:53

  Wat moedig…heel veel sterkte…..

 • Jos van Meer
  3 mei 2015 op 21:53

  wat een super idee.ik kom zeker

 • Jacqueline
  4 mei 2015 op 09:56

  Voordat ik naar Mallorca verhuisde kwam ik altijd zo graag in de winkel! Voor mezelf maar ook voor kinderdagverblijf Beestenboel waar ik toen werkte. Al dat houten speelgoed om je heen, de geur en kleur van al dat hout, ik wilde alles wel kopen! Peter heel veel sterkte met deze nare ziekte en geniet van deze speciale dag die voor jou en je familie georganiseerd wordt!

 • %d bloggers liken dit: