Search
Close this search box.

Zaterdag 9 mei: Spelletjesmiddag voor Peter van Peter’s pakhuis (Lees waarom)

Peter’s Pakhuis zal eind mei zijn deuren gaan sluiten. Dat laten wij niet ongemerkt voorbij gaan. Voor Peter is het vooral leuk om al zijn oude en jonge klanten te zien spelen met zijn speelgoed. Volgens Peter ben je namelijk nooit te oud om te spelen. Bij Peter is twee jaargeleden een progressieve vorm van de spierziekte ALS geconstateerd. Zijn verhaal leet u hier:  Peter heeft  ALS

Verschillende Zeister ondernemers hebben – in overleg Peter en Gaya van den Bosch – het initiatief genomen om Peter’s Speel- en Spelletjesmiddag te organiseren. Op zaterdag 9 mei van13.00- 16.00 uur wordt Peter’s Speel- en Spelletjesmiddag voor Peter georganiseerd in en om Galerie Kortom op de Voorheuvel 48 in Zeist, dit is direct naast Peter’s Pakhuis. Tom Gijsen van Galerie Kortom heeft voor deze middag zijn ruimte ter beschikking gesteld.

Om er een echt feest van te maken hebben de volgende bakkers taart ter beschikking gesteld HEMA Zeist, Bakker Neplenbroek, Bakker Albert, Bakkerij van Barneveld. Dapur Cinta, Monterosse Zeist en de Bio Basis,  verzorgen allemaal authentieke hapjes voor €1,–.  Vespressi staat er met bolletje bolletje ijs en poffertjes.

Onder het genot van een kop koffie, thee of limonade kunnen op deze middag diverse spellen worden gespeeld onder leiding van White Goblin Games en zal een ballonnenwedstrijd worden gehouden. Kinderen kunnen steppen of op het springkussen van Vespressi.nl

Gaya, de vrouw van Peter, en zijn dochter Maartje doen op 6 september mee aan de Amsterdam City Swim om geld in te zamelen voor het onderzoek naar de ziekte ALS. U kunt hen steunen door te doneren op hun persoonlijke donatie pagina’s. Donatie pagina Gaya, Donatie pagina Maartje.
http://www.amsterdamcityswim.nl/deelnemer/gayavandenbosch-vanwijnen/

Tijdens de spelletjesmiddag zelf zamelen wij ook geld in; onder andere via de loterij en door het bestellen de foto met uw met uw favoriete stuk Peter’s pakhuis speelgoed.

Het zal een gezellige drukte worden en misschien moet je voor de foto even wachten. U kunt zich aanmelden voor deze dag op: AANMELDEN VOOR PETER’S SPEEL EN SPELLETJES MIDDAG 

Bij peter mocht je altijd een spelletje proberen
Bij peter mocht je altijd een spelletje proberen

Kortom, wij zien je graag op zaterdagmiddag 9 mei op de Voorheuvel.
Peter zal er, samen met zijn gezin, ook zijn.


Peter’s Pakhuis Spelletjes Middag wordt mogelijk gemaakt door de volgende ondernemers:.

[two_first]
HEMA Zeist
Bakker Neplenbroek
Bakker Albert
Bakkerij van Barneveld
Galerie Kortom
Monterosso Zeist
White Goblin Games
Rodemond Optiek
White Goblin Games
Centrum management Zeist
Gemeente Zeist[/two_first][two_second]
De Bio Basis
ZPH verpakkingen
OogopZeist.nl
Customerview.nl
Dapur Cinta
ABC ballonnen
Vespressi.nl
Wijnhandel Geutjes?
[/two_second]

Langzamerhand wordt de winkel steeds leger
Langzamerhand wordt de winkel steeds leger

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More