Search
Close this search box.

Open Coffee @ Flex and Friends Zeist Woensdag 6 mei 10:00 tot 12:00

Open Coffee terug in Zeist !! Nu in het centrum van Zeist bij Flex and Friends aan het Rond.  ZZP’ers, flexwerkers en andere professionals kunnen elkaar ontmoeten bij Flex and Friends aan het Rond. Om gezamenlijk nog even terug te blikken op bevrijdingsdag om daarna te netwerken.

Op 1 April 2015 was de eerste Open Coffee nieuwe stijl in Zeist en op een nieuwe locatie bij Flex and Friends! Open Coffee Zeist bestond ruim 5 jaar en werd tot Januari van dit jaar gehouden bij Woningadviseurs. Janetta Dorsman is tot nu toe de drijvende kracht geweest achter deze netwerkbijeenkomsten en draagt nu het stokje over aan Flex and Friends. Deze maandelijkse koffie-bijeenkomst stelt ondernemers en andere professionals in staat om samen, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij, elkaar te ontmoeten en te spreken.

Ook alle leden van Flex and Friends zijn hiervoor natuurlijk van harte welkom, laat je ons even weten of je dit ook leuk vindt?.

Je bent welkom op 6 mei tussen 10.00 en 12.00 uur!.

Flex and Friends
Het Rond 5c
3701 HS Zeist
030 – 80 80 579
 contact@flexandfriends.nl

Openingstijden: ma-vr 08.30-17.30 uur
Receptie open: ma-vr 10.00-17.30 uu

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More