Keep them Rolling bevrijdt Zeist van een Bevrijdingsdag kater.

Keep them Rolling, the Polar Bears rolde aan het eind van Bevrijdingsdag het Rond op in Zeist met oud militaire voortuigen. Zij werden warm onthaald met door de burgerij van Zeist, die hen met  hollandse vlaggetjes onthaalde.

De Zeistenaren waren toegestroomt om te genieten van een bijzonder musical programma op het rond in Zeist. Tussen het raadhuis en hotel Figi waren 3 podia opgebouwd waar 3 verschillende orkesten en een samen werking van het Zeister Mannenkoor en het Shanttikoor Nootdweer optraden met muziek en liederen uit de tweede wereldoorlog.

Vanaf het bordes van Hotel Figi begroette Burgemeester Koos Jannsen, en zijn vrouw na 70 jaar onze her bevrijders. Zo werd het in Zeist nog een echt bevrijdingsfeest.

Lang was de doorgang van het programma onzeker geweest. Eerder op 5 mei werd het Rond namelijk overvallen door hevige regenbuien. Zie ook Rennen voor de eerste bevrijdingsstorm

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Voor Jou Uitgezocht

 • Marjan Heintjes
  5 mei 2015 op 20:53

  Wat een mooie foto’s.

 • Amber Willow Florena
  5 mei 2015 op 20:53

  Werden onthaalT? hollandse vlaggetjes? Beetje slordige spellingcontrole bij een mooi artikel.

 • José van Koningsveld
  5 mei 2015 op 20:53

  Het was een prachtige en mooie dag op het Rond in Zeist. Zingen, muziek en de voertuigen. De foto’s zeggen genoeg.👍Mooi

 • Gert-Jan van Bommel
  5 mei 2015 op 21:53

  Mooie en indrukwekkende middag.

 • Tiny Den Heijer
  5 mei 2015 op 23:54

  Leuke foto

 • Tiny Den Heijer
  5 mei 2015 op 23:54

  Ook ik heb genoten

 • Andre
  6 mei 2015 op 10:11

  Wouw daar sta je dan ineens op de “headline” foto bij het artikel, mooie foto ! Net als de andere foto’s trouwens 🙂

  Ik heb 1 serieus beroep op de gemeente Zeist en de ouders van kinderen langs de kant.
  Laat uw kinderen GEEN hi-fives proberen te geven. (Ik heb ze dan ook consequent geweigerd, de kinderen komen simpelweg TE dicht bij de voertuigen).

  Hoe langzaam ook, de voertuigen zijn in beweging en een kind valt snel of (wat ik heb zien gebeuren) laat z’n vlaggetje vallen en de eerste reactie is die meteen op te pakken, met alle risico’s van dien.
  De chauffeurs hebben met name vanuit de trucks een beperkt zicht op wat er gebeurt en al helemaal niet wat er bij de achterwielen gebeurt.
  De gemeente Zeist of de organisatie moet de volgende keer echt zorgen voor drankhekken langs de hele route waar het druk is. Voordat er ongelukken gebeuren. Maar zolang dat niet gebeurt, neem als ouder uw verantwoording en zorg dat uw kinderen veilig zijn.

  Het is een fantastisch evenement en laten we dat zo houden !

  • Andre
   6 mei 2015 op 12:17

   Uhhhhh…..drankhekken moet natuurlijk zijn dranGhekken….leuke autocorrectie….