Search
Close this search box.

Keep them Rolling bevrijdt Zeist van een Bevrijdingsdag kater.

Keep them Rolling, the Polar Bears rolde aan het eind van Bevrijdingsdag het Rond op in Zeist met oud militaire voortuigen. Zij werden warm onthaald met door de burgerij van Zeist, die hen met  hollandse vlaggetjes onthaalde.

De Zeistenaren waren toegestroomt om te genieten van een bijzonder musical programma op het rond in Zeist. Tussen het raadhuis en hotel Figi waren 3 podia opgebouwd waar 3 verschillende orkesten en een samen werking van het Zeister Mannenkoor en het Shanttikoor Nootdweer optraden met muziek en liederen uit de tweede wereldoorlog.

Vanaf het bordes van Hotel Figi begroette Burgemeester Koos Jannsen, en zijn vrouw na 70 jaar onze her bevrijders. Zo werd het in Zeist nog een echt bevrijdingsfeest.

Lang was de doorgang van het programma onzeker geweest. Eerder op 5 mei werd het Rond namelijk overvallen door hevige regenbuien. Zie ook Rennen voor de eerste bevrijdingsstorm

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More