Terugblik op het grootste oranje feest van het jaar “De Koets Open Air Event.”

Tijdens  Koningsdag was  “De Koets Open Air event een van de grootste oranje feesten in het centrum van Zeist..” Vele vaste klanten van de Koets waren op dit evenement afgekomen. Het is al bijna een traditie geworden dat dit feest plaatsvind op de Hogeweg. Er waren diverse optredens  met o.a. Cooldown café Hey Hey baby, Rob Ronalds, Arno Kolenbrander, Robbie Ronalds en  Partyband TOF. Tussen de optredens door zorgde DJ Rob Toonen SLAM FM vanuit zijn wiebelende toppositie , dat de crowd in beweging bleef. Dit Oranje spektakel is het grootste feest van het Jaar!!

 

Oog op ZeistOog op Zeist
Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Oog op Zeist

Voor Jou Uitgezocht