Ladies runnen over het Rond.

Nooit te oud op te sporten een rondje slot joggen. De dames zijn in training voor de meidenloop in Utrecht

Gerda Veldhuizen en Brenda Schouten komen net terug  van een rondje trainen rond het Slot. Ze zijn bijna dagelijks aan het sporten. De dames zijn namelijk in training voor de Utregse Meidenrun. Deze prestatieloop voor dames op 21 juni  is inmiddels omgedoopt tot Brooks Ladies Run. Dat moet ook wel als je wil dat dames uit Zeist meerennen.

De Brooks Ladiesrun Utrecht (voorheen de Utrechtse Meidenloop) op 21 juni vind al voor de 6de keer plaats.  Dit jaarlijks terugkerend loopevenement voor vrouwen heeft drie afstanden; 3 km, 5 km en 10 km. De Ladiesrun vindt plaats in Park Lepelenburg met start en finish op de Maliebaan. 

Deelnemers aan de Ladiesrun steunen de  Stichting Pink Ribbon. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker.

Gerda en Brenda twijfelen nog of ze voor de 3km of de 5 km loop gaan. Met alle sportieve activiteiten, die zij iedere week volbrengen moet de 5 km erin zitten en misschien nog wel meer. . Nooit te oud op te sporten een rondje slot joggen. De dames zijn in training voor de meidenloop in Utrecht

Nooit te oud op te sporten een rondje slot joggen. De dames zijn in training voor de meidenloop in Utrecht

Voor Jou Uitgezocht