Search
Close this search box.

Morgen op de Voorheuvel de foto met je favoriete stuk Peter’s pakhuis speelgoed

Door persoonlijke omstandigheden moeten enkele van onze vrijwilligers voor morgen verstek laten gaan. Alle hulp is welkom vanaf 12:00. Klaarzetten van koffie en thee, helpen met het uitserveren met de taart. Opletten dat alles goed gaat met de spelletjes. 

Heb jij je favoriete stuk Peter’s Pakhuis speelgoed al klaar staan om morgen mee op de foto te gaan. We staan op de voorheuvel klaar om je te portretteren.

De vrouw en dochter van Peter  doen op 6 september mee aan de Amsterdam City Swim om geld in te zamelen voor het onderzoek naar de ziekte ALS. U kunt hen steunen door te doneren op hun persoonlijke donatie pagina’s. Donatie pagina GayaDonatie pagina Maartje.

http://www.amsterdamcityswim.nl/deelnemer/gayavandenbosch-vanwijnen/

Tijdens de spelletjesmiddag zelf zamelen wij ook geld in; onder andere via de loterij en door het bestellen de foto met uw met uw favoriete stuk Peter’s pakhuis speelgoed.

Het zal een gezellige drukte worden en misschien moet je voor de foto even wachten. U kunt zich aanmelden voor deze dag op: AANMELDEN VOOR PETER’S SPEEL EN SPELLETJES MIDDAG 

Wij zien je graag op zaterdagmiddag 9 mei op de Voorheuvel. Peter zal er, samen met zijn gezin, ook zijn.


Peter’s Pakhuis Spelletjes Middag wordt mogelijk gemaakt door de volgende ondernemers:.

[two_first]
HEMA Zeist
Bakker Neplenbroek
Bakker Albert
Bakkerij van Barneveld
Galerie Kortom
Monterosso Zeist
White Goblin Games
Rodemond Optiek
White Goblin Games
Centrum management Zeist
Gemeente Zeist[/two_first][two_second]
De Bio Basis
ZPH verpakkingen
OogopZeist.nl
Customerview.nl
Dapur Cinta
ABC ballonnen
Vespressi.nl
Wijnhandel Geutjes?
[/two_second]

Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More