Search
Close this search box.

33PlusParty Special Edition (voorheen 40PlusParty) in Fort Vechten zaterdag 16 mei.

Op 16 mei een bijzondere editie van de 33PlusParty (voorheen 40PlusParty) in Fort Vechten, het leukste 30Plus en 40Plus Feest van Nederland! Dan zijn er twee plekken op het fort om te feesten. De Reversezaal (met dansbare hits door de jaren heen) en barak Z (de house dansvloer, met een line up van gast DJ’s en met house van de jaren 80, 90 tot aan nu) Ticket hier: Koop kaartjes online voor 10,= (excl ticketfee)

Foto’s van de vorige 40plusparty’s zijn te bekijken in de webshop 40 plusparty foto’s

33plusparty

REVERSEZAAL met DJ’s Rogier en Marcus: Enkele plaatjes die aan bod komen in de Reversezaal zijn: Anouk, Aretha Franklin, Tom Brown, Bee Gees, Pharrel, Stevie Wonder, Golden Earring, The Stones, Doe Maar, Herman Brood, Robin Thicke, Robin S, Technotronic, Police, Coldplay, Talking Heads, Simple Minds, Michael Jackson, Dr Alban, The Doors, Jennifer Lopez, Gala, Katrina and the Waves, Wham, Kool & the Gang, Madness, U2, Black Eyed Peas, Elvis Crespo, Bob Marley eva

HOUSEBARAK Z LINE UP 2
0.30 – 21.30 uur: met DJ Sieger (house van 80, 90 en worldbeats)
21.30 – 22.30 uur: DJ Rogier (mooie mixen 80, 90, 00, modern)
22.30 – 23.30 uur: DJ Mattheus (Tivoli, Pan festival, Full House, Hotel Arena, De Helling met 00, tropische invloeden, modern)
23.30 – 0.30 uur DJ WESDEX (Mysteryland, Welcome to the Future, Burning Man Festival, Air, Studio 80, Melkweg, Paradiso of Groene Helden met 90, 00 en minimal house)
0.30 – 1.30 uur Spetterende Afsluiting met WESDEX, MATTHEUS, ROGIER

■ met de goede muziek van de jaren 70 tot aan de huidige top40!
■ met lekkere hapjes en drankjes
■ met zo’n 250 sociale en fijne mensen
■ met masseurs op de dansvloer en gast DJ’s!
■ waar je niet in de rij hoeft te staan
■ met DJ’s die ingaan op verzoekjes
■ waar je kunt parkeren met je auto
■ in een mooi oud fort en goede akoestiek
■ waar je alleen of met vrienden heen kunt gaan
■ ook voor singles en voor smaakvolle 30ers en 50ers
■ niet massaal en betaalbaar

Meer info:  33PlusParty (voorheen 40PlusParty) in Fort Vechten

Ticket hier: Koop kaartjes online voor 10,= (excl ticketfee)

Tickets aan de deur zijn 15,=, maar vaak is het feest al van te voren uitverkocht. Dus koop je tickets online!

40PlusParty, dat is dansen, bijkletsen en feesten op goede muziek in Fort Vechten Bunnik. Met fotostudio van Boasphoto Mel Boas en Elvis
40PlusParty, dat is dansen, bijkletsen en feesten op goede muziek in Fort Vechten Bunnik. Met fotostudio van Boasphoto Mel Boas en Elvis

Plaatjes die aan bod komen in de alternatieve danszaal Barak Z Royal House, Mousse T, Fatboy Slim, Da Hool, DJ Jean, Real 2 Real, Disclosure, Zulu (Kwaito), Daft Punk, SNAP, Inner city, Crystal Waters, Buscemi, Michel Cleis, Robin S, Junior Jack, Bob Sinclair, Spiller, C&C musicfactory, Technotronic, Real 2 Real, Underworld, Da Hool, Dee lite, Crystal Waters, Phats & Small, Ferry Corsten, Salt n Pepa, Underworld, T-spoon, Avicii, Safri Duo, Prodigy, Tiesto, Armin van Buuren, DJ Jean, Rozalla Phats and small eva

Waar kun je als 30plus of 40plus lekker uitgaan en dansen met leeftijdsgenoten op de muziek die jij leuk vindt? Bij onze 33PlusParty!

Feest
Vanaf 20.30 uur is de grote Reversezaal van Fort Vechten omgetoverd als sfeervolle feestruimte met kaarsen, led verlichting, lasers, zitjes en een bar. In de ruimte aangrenzend aan de danszaal kan geborreld worden. Het feest gaat door tot 1.30 uur. Kijk binnenkort op de facebookpagina wie er nog meer komen.

BBQ
Kom je ook gezellig eten op het Fort voorafgaand aan de 40plusparty? Wij serveren een uitgebreid barbecuebuffet met heerlijke salades, vlees, vis en groentes van de kolenbarbecue. Prijs: €17,50 per persoon, exclusief drankjes Waar: Fort bij Vechten, Reversezaal (H) Tijd:18.00 uur buffet geopend tot 20.00 uur Aanmelden kan op basis van een reservering via boekingen@fortvechten.nl

Foto’s van de vorige 40plusparty’s

 webshop 40 plusparty foto’s

Meer informatie over de 33plustparty’s kun je vinden op
http://www.33plusparty.nl/

40PlusParty, dat is dansen, bijkletsen en feesten op goede muziek in Fort Vechten Bunnik. Met fotostudio van Boasphoto Mel Boas en Elvis
40PlusParty, dat is dansen, bijkletsen en feesten op goede muziek in Fort Vechten Bunnik. Met fotostudio van Boasphoto Mel Boas en Elvis

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More