Search
Close this search box.

Zeist zwaait Wethouder Jacqueline Verbeek-Nijhof uit.

Dinsdagmiddag hebben een groot aantal Zeistenaren Wethouder Jacqueline Verbeek persoonlijk bedankt voor haar inzet voor de gemeente Zeist. Als wethouder voor sport en economie kwam zij op voor de belangen van vele organisaties en bedrijven. Ruim 2 uur heeft zij in de publiekshal van het gemeentehuis de bedankjes in ontvangst genomen. Maandag avond of liever maandag nacht is zij geïnstalleerd als gedeputeerde van de provincie Utrecht.

Ook OogOpZeist bedankt Jacqueline voor haar inzet in de afgelopen jaren voor Zeist. Vooral het afgelopen jaar hebben wij mogen profiteren van haar fotogenieke uitstraling.

Zeist Zwaait Jacquilne verbeek uit.
Onze spit gaat naar de hoofdklasse
Zeist Zwaait Jacquilne verbeek uit.
Theo Ruys van Figi heeft een cadeautje
Zeist Zwaait Jacquilne verbeek uit.
Duidelijk wethouder van sportzaken

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More