Search
Close this search box.

“Uit het niets” kwam culinair party-crasher Bas de Jong binnen vallen. Wat er toen gebeurde verraste alle gasten.

Zaterdagmiddag aan  het einde van de borrel in galerie Hoogstraten en Wesseling van de expositie “Uit het niets” van Kees van der Velden  verraste culinair party-crasher*1 Bas de Jong van Smakenzaak de Witte Os  alle gasten.  Hij kwam op zijn Witte Os fiets aan  met een grote Hongaarse pot.

Zingend als een Italiaanse troubadour kwam Bas de borrel binnenvallen. Zetten zijn kookpot neer en begon bordjes spaghetti uit te delen.  Dorien en Paul van galerie Hoogstraten en Wesseling, waren net zo als hun gasten helemaal verbaasd. Zij zagen alle gasten genieten van deze welkome versnapering; hierdoor liep de borrel lekker uit.

"Uit het niets" kwam culinair party-crasher Bas de Jong binnen vallen. Wat er toen gebeurde verraste alle gasten.
“Uit het niets” kwam culinair party-crasher Bas de Jong binnen vallen. Wat er toen gebeurde verraste alle gasten.
"Uit het niets" kwam culinair party-crasher Bas de Jong binnen vallen. Wat er toen gebeurde verraste alle gasten.
“Uit het niets” kwam culinair party-crasher Bas de Jong binnen vallen. Wat er toen gebeurde verraste alle gasten.
"Uit het niets" kwam culinair party-crasher Bas de Jong binnen vallen. Wat er toen gebeurde verraste alle gasten.
“Uit het niets” kwam culinair party-crasher Bas de Jong binnen vallen. Wat er toen gebeurde verraste alle gasten.

De borrel was ter gelegenheid van de EXPOSITIE “UIT HET NIETS”  van Kees van der Velden. Kees presenteert in deze expositie zijn grafisch werk. Zijn panelen vormen de verslagen van zijn onderzoek en de verrassingen die hij daarin tegenkomt. Kees  speelt hierin met kleuren, structuren en ritme. Vanuit het donker doemen werelden op, die half verscholen blijven.

Hij experimenteert met grafische technieken, tot zijn oog valt op dat wat hij mooi of interessant vindt. Zeistenaar Kees van der Velden studeerde grafisch ontwerpen aan de kunstacademie in Arnhem (nu Artez). Hij combineert zijn autonome studies met grafische vormgeving in opdracht.

"Uit het niets" kwam culinair party-crasher Bas de Jong binnen vallen. Wat er toen gebeurde verraste alle gasten.
Kees van der Velden “Uit het niets”

Galerie HOOGSTRATEN & WESSELING

Kerkweg 5
3701 HD Zeist

info@galeriehw.nl
06 50459737

Openingstijden

vrijdag     16.00 – 18.00
zaterdag  11.00 -17.00
Bel voor een afspraak buiten de openingstijden.

Gastrovino De Jong Smakenzaak/ De Witte Os

 Bas de Jong
1e Hogeweg 22 Passage
3701 HL Zeist
Telefoon: 030 6922465
Fax: 030 6912280
Smakenzaak de Jong verkoopt heerlijke wijnen, die alle in het land van herkomst geproefd zijn door Dhr. De Jong zelf. Bij elke fles wijn advies, tips of een recept om lekker van te genieten.  In  Wijnkelder De Witte Os cave anno 1768 kunnen ook uw gasten het naar de zin hebben.
Uiteindelijk was de borrel toch afgelopen.
Uiteindelijk was de borrel toch afgelopen.
*1 Party crasher
Een party crasher gaat naar een feestje waar hij niet voor uitgenodigd is. Meestal sturen party-crashers het hele feestje in de war. Zonder party crasher zou het feestje niet meer leuk zijn. Als de drank op is, moet je een party-crasher hebben voor het amusement.
*1 Party crasher
A party crasher is a guy that invites himself in a party he isnt even invited to. They usually screw up the whole party. Without party crashers, parties wouldnt be fun anymore. When theres no more alcohol at a party, what you need is a party crasher to entertain you.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More